• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Türkiye Demir Kubbe'yi hedef aldı' dedi ve ekledi: MİT İsrail'de!

Yeniakit Publisher
2021-05-16 18:58:00 -

Video platformu Youtube'da Göktürk Kağanlığı'nın kurucusu Bumin Kağan'ın adını kullanan bir Youtuber, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın İsrial'de olduğunu söyledi.

 Yeniakit.com.tr 

Siyonist İsrail'in Gazze'deki gözü dönmüş saldırılarını değerlendiren Bumin Kağan adlı Youtuber, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın geçmişte yapmış olduğu açıklamalarını analiz etti. Kağan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk olarak kullandığı, 'Bir taraftan PKK, bir taraftan FETÖ, bir taraftan DAEŞ, bir taraftan PYD, bir taraftan YPG. Topunuz gelin' ifadelerini hatırlattı. Kağan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuşmasında, terör örgütlerini destekleyen ABD ve İsrail'e de mesaj gönderdiğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Türkiye bundan sonra tehditleri yurtiçinde değil, topraklarının dışında ve kaynağında yok edecektir.' sözlerinin de önemli bir mesaj olduğunu hatırlattı. Hamas'ın geçmişte isabetli füze atışları yapamadığını da belirten Kağan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın uzunca bir süredir İsrail'de olduğunu söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

alem

ülkeyi batıran trol kafası.  

saffet

Dünyadaki poretostulara bakarsak güvenirliği kaybetmiş BMGK alternatif bir Dünya milletleri veya Dünya insanları güvenlik kurulu kurma zamanı gelmiştir gec kalmadan kurulmalı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23