Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan uzaktan eğitim açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan uzaktan eğitim açıklaması

EĞİTİM Haberleri  / AA

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika uzaktan eğitim açıklaması! Yapılan açıklamada, okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçileceği belirtildi.

Son dakika! Kademeli normalleşme tedbirlerinin açıklanmasının ardından önemli bir açıklama da Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklamada okul öncesi dışındaki tüm eğitim kademelerinde 1 Haziran 2021'e kadar uzaktan eğitime devam edileceği açıklandı.

Okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında ise 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçilecek.

Kreşler ve anaokulları faaliyetlerine devam edebilecek, diğer okul ve sınıf seviyeleri için Milli Eğitim Bakanlığının açıklamasına uygun hareket edilecek.

1 Haziran'dan itibaren yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, durum değerlendirmesinin ardından kamuoyuyla paylaşılacak.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...