Ümmet bizden liderlik bekliyor

Ümmet bizden liderlik bekliyor

İsrail'in Gazze'de süren zulmüne karşılık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Filistine ilişkin açıklama geldi. Çavuşoğlu, "(Filistin'de) Birlik ve kararlılığımızı gösterme vakti. Ümmet bizden liderlik bekliyor. Türkiye gereken her adımı atmaya hazırdır" dedi.

İslam İşbirliği Teşkilatı Dışişleri Bakanları Konseyi olağanüstü toplandı. Toplantıda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Filistinliler için uluslararası bir koruma mekanizması oluşturulmalı, Filistin'de birlik ve kararlılığımızı gösterme vakti. Ümmet bizden liderlik bekliyor. Türkiye gereken her adımı atmaya hazırdır" dedi.

mevlut-cavusoglu.jpgDışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu

GAZZE'DE ŞEHİT SAYISI 181'E YÜKSELDİ

İsrail'in 10 Mayıs'tan bu yana hava ve karadan vurmaya devam ettiği Gazze Şeridi'nde tablo giderek ağırlaşıyor. İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şu ana kadar 52'si çocuk, 31'i kadın olmak üzere 181 kişi hayatını kaybetti, 1225 kişi yaralandı, onlarca bina ise tamamen yıkıldı veya kullanılamaz hale geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (59)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
59 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN