Haberler

Sedat Peker'den dikkat çeken sözler! Kılıçdaroğlu ve Akşener de gündemindeydi

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Nasıl olsa Kemal Kılıçdaroğlu gibi ağabeyin var" sözlerine organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den yanıt geldi. Yayınladığı 5. videoda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili, "Allah aşkına çok iyi bir adam ama biz yan yana gelsek ne konuşabiliriz ki?" ifadelerini kullandı. Peker, Meral Akşener için de "Siz düşman ettiniz Meral Abla'yla beni" şeklinde konuştu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 'Her günahın bir intikam meleği olur' başlığıyla YouTube'da yayınladığı 5. videoda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Nasıl olsa Kemal Kılıçdaroğlu gibi ağabeyin var. Nasıl olsa Meral Akşener gibi ablan var. Nasıl olsa Ali Babacan gibi kardeşin var. Nasıl olsa Ahmet Davutoğlu gibi hocan var" sözlerine yanıt verdi.

"NE KONUŞABİLİRİZ Kİ?"

Sedat Peker, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında, "Kılıçdaroğlu gibi bir abin var. Allah aşkına çok iyi bir adam ama biz yan yana gelsek ne konuşabiliriz ki? Ortak bir dünyamız yok. Ali Babacan Bey, gerçekten çok iyi bir adam. Sayın Davutoğlu'yla vallahi hiç olmaz. Ben zaten megalomanım. O anlatmayı çok seviyor. Devamlı anlatıyor, herkesi esir alıyor" düşüncesini dile getirdi.

"MERAL ABLA'YLA SİZ DÜŞMAN ETTİNİZ"

Peker, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile ilgili de, "Emre Olur var Beyaz TV'de çıkıyor o da, yanıma gelip giden kardeşlerden. Siz o arkadaşla nasıl bir tezgah kurdunuz? Bana anlattı. Ben işimi sağlama alırım. Kerim Çolak var İyi Parti'nin sosyal medya direktörü. Emre Olur'u siz Beyaz TV'ye çıkarıp 'Bu şeylerden dolayı bu FETÖ'cüdür' diye adamı nasıl paketleyip Kayseri'de ceza yatırttınız? Bana anlattı. İnsanların FETÖ'yle mücadeleye inancını sulandırdınız böyle? Siz düşman ettiniz Meral Abla'yla beni. FETÖ diyor, ben darbe esnasında etkisiz hale getirilecek 26 kişiden biriyim. İlk öldürüleceklerdenim. Onların döneminde 10 sene ceza yattım, sen ne yaptın?" ifadelerini kullandı.

Peker'in masasında bu kez 'Hayırsız Peygamber Bob Dylan' kitabı olması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Sedat Peker Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Bozkurt Ergenekon :

GALİBA BİZ BU ADAMI GÖZÜMÜZDE FAZLA BÜYÜTMÜŞÜZ....KARŞIMIZDA KARTAL DEĞİL DE, "GEVEZE PAPAĞAN" ÖTÜYOR SANKİ.

109
46
yanıtYanıtla
Bulent Arat:

kafa iyimi ne sürekli gülüyo

36
11
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

olaya bakın şahıs koskoca devletı nasılda tehdit ediyor yaranmak ıcın nasılda eksen tarıf edıyor

14
32
yanıtYanıtla
sümbülzade vehbi :

bozuk saat gün de bir kez doğruyu mu gösteriyor acep :))

10
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title