Haberler

Peker'den Bakan Soylu'nun "Fare gibi kaçma, adalete teslim ol" sözlerine yanıt: Senin tayin ettirdiğin hakime mi?

Güncelleme:

Suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı yeni videoda, kendisine "İftiranı yargıya taşıyorum. Ben adalete teslimim. Sen de fare gibi kaçma, ülkene gel" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt verdi. Peker, "Senin tayin ettirdiğin savcıya, hakime değil mi? Senin bakanı olduğun İçişleri Bakanlığı'na geleyim değil mi?" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, suç örgütü lideri Sedat Peker'in, kendisi hakkındaki sözlerine sosyal medya hesabından sert tepki göstermişti.

"FARE GİBİ KAÇMA, GEL TESLİM OL"

Peker'in birilerinin elinde "operasyon elemanı" olduğunu belirten Soylu, "Mafya pisliği, yıllarca bu ülkede tehdit ve şantajla pek çok insanın canını acıttı. Devlet ve millet gibi kutsal kavramların ardına sığınarak kan emici oldu, her türlü pisliğe bulaştı. Türkiye, tam da bunlar gibi pespayelerle mücadele ederek temizleniyor ve yükseliyor. Kullandığı uyuşturucunun beynini yok ettiği, müptezel operasyon elemanına sesleniyorum: İddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum. Ben adalete teslimim. Sen de operasyon faresi gibi kaçma, ülkene gel adalete teslim ol" ifadelerini kullanmıştı.

PEKER'DEN SOYLU'YA YANIT: SENİN TAYİN ETTİRDİĞİN SAVCILARA MI TESLİM OLAYIM?

Sedat Peker bugün yayınladığı 5. videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sözlerine yanıt verdi. Peker, "Senin tayin ettirdiğin savcıya, hakime değil mi? Senin bakanı olduğun İçişleri Bakanlığı'na geleyim değil mi?" ifadelerini kullandı.

"SEN BENİM DÖNÜŞ BİLETİMDİN"

Peker, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Büyük konuşma. Parça parça yapacağım, her hafta canını bir kere yakacağım. Öyle ya, sen benim dönüş biletimdir. Sen benim bütün bahislerimi üzerine oynadığım jokerdin. Bizi yaktın."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sedat Peker Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

kumkum :

Sedat kardeş hep aynı şeyi söyleyip duruyon.Yok mu yeni şeyler

16
10
yanıtYanıtla
Nazım :

Gundemi mesgul etme cabasi. Ulkeye degil disariya bakin neler oluyor biz burada bununla oyalanirken disarda neler oluyor ona bakmak gerek. Diyorki 16sene yattim yine yatarim o zaman neden kactin diye sormazlar mı adama. By delikanli. Fas krali delikanliymis onu teslim etmemis :) sonraki duraginin dubai olmasina bakilirsa neden teslim etmedigi anlasiliyor.:)

4
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title