Haberler

Gedson, stada girmek isterken tartaklanan kardeşine yapılanları öğrenince veda etti

Güncelleme:

Galatasaray'ın genç yıldızı Gedson Fernandes, dün akşamki Yeni Malatyaspor maçının hemen ardından Instagram hesabı üzerinden veda mesajı paylaştı. Gedson'un hızlı ve sürpriz vedasının ardındaki gerçek ortaya çıktı. Güvenlik güçleriyle kardeşi arasında yaşananları maç sonu öğrenen genç yıldızın, jet bir vedayla İstanbul'a veda ettiği iddia edildi.

Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçından önce yaşananlar futbolcular arasında huzursuzluğa yol açtı. Galatasaray'ın genç yıldızı Gedson Fernandes, maç sonunda aldığı haberin ardından sarı kırmızılı camiaya veda etti. Maç biter bitmez yaşananları öğrenen Gedson Fernandes, sosyal medya hesabından taraftara veda etti.

HERKES GİRDİ, KARDEŞİ ALINMADI

Galatasaray Yönetimi'nin taraftar planı, alınan güvenlik önlemleri çerçevesinde sekteye uğradı. Tribünlere 2 bin 900 adet sarı-kırmızılı bayrak hazırlandı ancak Türk Telekom Stadı'ndaki davetli sayısı bini geçmedi. Sabah'ın haberine göre; yüzlerce taraftar maça giremezken, futbolcu yakınları da zor anlar yaşadı. Hatta stada giriş sırasında çıkan arbedede güvenlik güçlerinin Gedson Fernandes'in kardeşiyle tartıştığı ortaya çıktı.

HALİL VE FALCAO DA MAĞDUR

Gedson dışındaki oyuncuların yakınları da mağdur oldu. Falcao'nun eşi polisle tartışırken, Halil'in Hollanda'dan gelen akrabaları saatlerce kuyrukta bekledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Serkan Baş:

Bu ülkenin çocuğu bu ülkede kalmıyor, futbolcusu yabancısı kalır mı? En doğrusunu yapıyorsun kardeşim. Burada bütün takımlar sezon başından beri taraftarlarını içeri sokarken senin bir maçta getirdiğin eşine dostuna karşı çıkılır, sırf Galatasaraylısın diye. Bu ülkede lebaleb kongre yaparlar, senin yurt dışından maç izlemeye gelen kardeşlerinin zevki batar bunlara. Burası bataklık kardeşim, kaç kurtar kendini...

19
13
yanıtYanıtla
Ali ÖZTÜRK:

Gitmeye bahane arıyormuş çıkmış işte bahanesi

6
17
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Serkan Baş konuşuyorsun da 2 sezon önce üst üste aldığın haksız iki şampiyonluktan ne diyeceksin abdurrahim çıkıp algı yapmasından sonra 11 puan geriden gelip şampiyon oldun ya galatasaraylıkla olmasıyla alaklı bir durum değil adamı yarım sezon kiralamışsın zaten kadroda düşünmüyorsun adam da zaten gidecekmiş

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title