Anlık Bildirim

Yarış oyunu Mad Skills Motocross 3 mobil cihazlara geliyor

Motosiklet yarış oyunu olan Mad Skills Motocross 3, 25 Mayıs 2021'de iOs ve Android cihazlar için App Store ve Google Play üzerinden çıkış yapacak.

Yarış oyunu Mad Skills Motocross 3 mobil cihazlara geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Tuborilla AB'nin yaptığı motosiklet yarış oyunu serisi Mad Skills Motocross'un yeni oyunu Mad Skills Motocross 3'ün mobil cihazlar için çıkış tarihi açıklandı.

İndirme sayısı ile büyük başarı yakalayan Mad Skills Motocross 2'nin devam oyunu olan Mad Skills Motocross 3, temel olarak ikinci oyun ile aynı oynanışa sahip. Grafikler geliştirilmiş ve oynanış dikkate değer ölçüde yenilenmiş diyebiliriz. Ancak temel oynanış mekanikleri aynı tutulmuş. 

Oyunda yine birbirinden farklı ve zorlu parkularda yarışacaksınız ve her yarış oyununda olduğu gibi birinci olmaya çalışacaksınız. Oyunda birçok özelleştirme seçeneceği de bulunacak.

Mad Skills Motocross 3, 25 Mayıs'ta App Store ve Google Play üzerinden iOS ve Android sahipleri için çıkış yapacak. Ne yazık ki henüz oyunun mağaza sayfaları açılmadı. Ancak oyunun fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Mad Skills Motocross 3 Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim