Siyonist İsrail’in savaş suçlusu Başbakanı Netanyahu, sosyal medya hesabından bazı ülkelerin bayraklarının bulunduğu bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda bayraklarını paylaştığı ülkelerin İsrail’in Gazze’ye yönelik terör saldırılarına destek verdiği iddiasında bulunan Netanyahu bu ülkelere teşekkür etti.

ALGI OYUNU ÇÖKTÜ

Ancak Netanyahu’nun algı operasyonu yaptığı çok geçmeden ortaya çıktı.

Paylaşımda Bosna Hersek’in de bayrağı bulunuyor. Ancak Bosna Hersek Devlet Konseyi Başkanlığı üyesi Şefik Caferovic, savaş suçlusu Netanyahu’nun tweetine tepki göstererek destek iddiasını yalanladı.

“İSRAİL MASUM SİVİLLERİ KATLEDİYOR”

Caferovic, Facebook hesabından Netanyahu'nun iddiasına cevap verdi. Konuya ilişkin yaptığı açıklamada Caferovic şu ifadeleri kullandı:

İsrail Başbakanı Binyamin Netanhu, İsrail’in saldırılarını destekleyen ülkelerin bayraklarının yanına Bosna Hersek bayrağını da koydu. Başbakan Netanyahu’ya mesajım Bosna Hersek’in Gazze’de İsrail askeri tarafından masum sivillerin öldürülmesine destek vermediği ve destek vermeyeceğidir. Netanyahu'yu Gazze'deki orantısız saldırıları durdurmaya ve başarışa çağırıyorum.

Editör: TE Bilisim