İkizler dönemine hazır olun

Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle iletişim ve öğrenmenin hızı artıyor. Oldukça haraketli ve sosyal bir dönem bekliyor tüm burçları. Koçlar yeni iş yatırımları yapmak, Teraziler de ev, araba, arsa almak için doğru zamanda.

Haberin Devamı

İkizler dönemine hazır olun

Haftaya Güneş ile Plüton arasındaki güçlü kontakla başlıyoruz. Bu ikili toprak grubunda olduğundan; hem kariyer hem de parasal konularda haftaya güçlü başlıyoruz. İş değiştirmek, iş kurmak için de güzel etkiler söz konusu. Salı günüyse Venüs ile Şiron arasındaki destekleyici etki sayesinde ilişkilerdeki yaraları sarmak çok daha kolay. Çarşamba günü Venüs ile Satürn arasında güzel bir etkileşim olacak. Uzun soluklu ilişkiler, ortaklıklar başlatmak, dayanıklı eşya almak, estetikle ilgili konularla ilgilenmek için oldukça destekleyici. Perşembe günü Güneş artık İkizler burcuna geçecek  ve gökyüzünde bir aylık ikizler dönemi başlayacak. İletişimin, öğrenmenin hızı artacak. Oldukça hareketli ve sosyal bir dönem bekliyor bizi. Cuma Güneş ile Jüpiter arasında sert bir etkileşim olacak. Özellikle parasal konularda abartılı harcamalar olabilir. Hafta sonu Merkür ile Neptün arasında sert bir etki olacak. Kafa karışıklığı, yanılgılar, hatalı yargılar, hesap hataları olabilir.

Haberin Devamı

İkizler dönemine hazır olun

İŞ KURMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Güneş ile Püton arasındaki güçlü etkileşimle kariyerinizde güç sahibi olacağınız; yolunda gitmeyen koşulları kontrol altına alarak istediğiniz gibi yön vereceğiniz bir hafta. Eğer iş kurmak gibi bir niyetiniz varsa bu haftayı kaçırmayın.

DEĞİŞİM İÇİN HAREKETE GEÇİN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Medya, satış, pazarlama, reklam, eğitimler, yurtdışıyla ilgili konularda güç kazanabileceksiniz. Bu hafta hangi alanda değişime ve yeni sisteme ihtiyacınız varsa harekete geçebilirsiniz. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz.

YANLIŞ KARARLARA DİKKAT, KAFANIZ KARIŞABİLİR
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Hafta boyunca iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda kafanız biraz karışabilir, net olmakta zorlanabilirsiniz. Yanlış kararlar veya yargılarda bulunabilirsiniz. Ailenizden istediğiniz desteği almakta da zorlanabilir, fikir uyuşmazlığı yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İÇSEL BİR YOLCULUĞA HAZIR MISINIZ?
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Güneş’in İkizler’e geçişiyle birlikte bir ay sürecek içsel yolculuğunuz başlıyor. Yalnız kalmak isteyebilir, ruhsal olarak ihtiyaçlarınıza odaklanabilirsiniz. Sizin için dinlenme, geri planda kalma, hayatı izleme ve değerlendirme süreci.

HAYATINIZA ÖNEMLİ KİŞİLER GİRECEK
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Toplumsal konulara daha hassas yaklaşacağınız bir süreç bekliyor sizi. Dostlarınızla ve arkadaşlarınızla kurduğunuz iletişim ve ilişkiler öne çıkacak. Önemli kişiler hayatınıza girebilir. Bu dönem yakınlarınıza akıl ve tavsiyeler veren birine dönüşebilirsiniz.

FİKİRLERİNİZ VE ZEKÂNIZLA ÖNE ÇIKACAKSINIZ
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Haberin Devamı

Bir ay boyunca odak noktanız iş hayatınız olacak. İş bulmak, iş değiştirmek, bölüm değiştirmek gibi planlarınızı değerlendirebilirsiniz. İş hayatınızda zekânız ve fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. İşinizi daha iyi yapabilmek için eğitimlere de başlayabilirsiniz.

EV, ARABA, TOPRAK ALMA ZAMANI
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bu hafta özellikle vergiler, krediler, borçlar, ödemeler konusunda güç kazanabilirsiniz. Hatta ev değiştirmek, ev, araba, toprak almak gibi planlarınız varsa veya yatırım yapmak istiyorsanız bu konularda güçlü destekler alabilirsiniz.

ELLERE VE SİNİRLERE ÖZEN GÖSTERİN
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Hayatınızda olası krizleri akıl ve bilgiyle yönetme süreciniz başlayacak. Bu dönem sağlığınıza her zamankinden daha çok özen göstermelisiniz. Özellikle ellere ve sinir sisteminize. Bir aylık süreçte gelirlerinizi arttıracak durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

ODAK NOKTANIZ İLİŞKİLER OLACAK
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bu hafta odak noktanız ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar olacak. Bazılarınız yeni ortaklıklar kurmak için adım atarken bazılarınız da mevcut ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Tek başına hareket etmek zor ama başkalarından güzel destekler alacaksınız.

KREDİ ARAŞTIRMASI YAPABİLİRSİNİZ
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Yatırımlar, özel hayatınız, hobileriniz, çocuklarla ilgili konularda güç kazanacağınız bir hafta. Bu hafta kredi araştırmaları yapabilir, yatırım yapmak isteyebilir, paranızı farklı yatırım araçlarında değerlendirmek için gerekli motivasyonu kendinizde bulabilirsiniz.

TEMBELLİK ETMEK İSTEYEBİLİRSİNİZ
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Haberin Devamı

Güneş ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim egonun şişmesi, abartılı talepler, miskinlik, aşırı iyimserlik nedenidir. Hafta boyunca harekete geçmekte zorlanabilir, tembellik etmek isteyebilirsiniz. Aile ilişkilerinizde çatışmalar ya da abartılı istekleriniz olabilir.

GAYRİMENKUL VE AİLEYLE İLGİLİ HATALAR...
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Aklınız biraz karışabilir, unutkanlık yaşayabilirsiniz. Ailenizle veya gayrimenkulle ilgili konularda hatalı yargılarda bulunabilirsiniz. Ailenizden duyacağınız sözler hayal kırıklığı yaşatabilir. Ortağınız, eşiniz veya sevgilinizle de birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları