Eski, işe yaramayan ne varsa geride bırakın

Satürn ile Uranüs arasındaki etkileşim bu yıl ikinci kez gerçekleşiyor. Bu etkileşimle eski ve yeni düzen arasındaki çatışma alevleniyor. Hayatımızdaki değişimler ya bu sefer ya da yıl sonu tamamlanacak.

Haberin Devamı

Gökyüzü çok hareketli. Ama en önemlisi bu yıla damgasını vuran Satürn ile Uranüs arasındaki sert etkileşim... Bu etkileşim eski ve yeni düzen arasında bir bocalamaya, çatışmaya işaret ediyor. Artık eski ve işe yaramayan ne varsa geride bırakma, hayatımızda ciddi reformlar yapma zamanı. Şubatta bu etkileşimin ilk sinyallerini almaya başladık. O dönem hayatınızda hangi radikal değişiklikler oldu, neler yaşadınız? O tarihte yarım kalan, tamamlanmayan değişiklikleri gerçekleştirmek için bir fırsat daha... İşler yine yarım kalırsa korkmayın, sene sonu yine aynı etki olacak ve 2022’ye değişimleri tamamlamış şekilde girebileceğiz. Satürn’ün temsil ettiği iş hayatı, ev ve aile düzeni yerine yeni işler ve yeni düzene geçilecek.

Eski, işe yaramayan ne varsa geride bırakın

Haberin Devamı

Uranüs’ün temsil ettiği alanlarda da yarım kalan değişimleri gözden geçirin. İşinizin ne kadarını dijitalleştirebildiniz? Şehir veya ülke değiştirmek adına adımlar atabildiniz mi? Attığınız adımlar sizi tatmin etmediyse bu hafta bunların üzerinden geçmek ve eksikleri tespit edip başlamak için uygun.

Eski, işe yaramayan ne varsa geride bırakın

PARAYLA İLİŞKİNİZİ DÜZENLEYİN
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Yeni gelir arttırma stratejileri söz konusu olabilir. Elektronik cihazlar, dijital sistemler, sosyal medya size para kazandırabilir. Bu dönemde parayla ilişkinizi düzenlemeniz gerekebilir. Dostlar ve arkadaşlarla ilgili sorunlar yaşanabilir.

İŞLER İSTEDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İş hayatınızda baskı altında kalabilirsiniz. İş yükü ağır gelebilir. Zor yöneticilerle çalışmak zorunda kalabilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bu konularda büyük bir yol ayrımında olabilirsiniz, sektör değiştirebilirsiniz. Değişime direnmeyin.

SÜRPRİZ GELİŞMELER YAŞANABİLİR
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Kontrolün sizde olmadığı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Rahatlatmanın farklı yollarını arayacaksınız. Eğitim, hukuksal konular, yayıncılık, yurtdışıyla ilgili işler, ilişkiler, inançlar konusunda önemli deneyimler söz konusu.

Haberin Devamı

TESTLERDEN GEÇMENİZ GEREKECEK
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Sosyal ağınızda değişim süreci başlıyor. Hedefleriniz değişebilir. Başkalarının maddi olanakları, miras, borçlar, ödemeler, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerle ilgili konularda bazı testlerden geçmeniz gerekecek bu hafta.

DEVRİMLERE HAZIR OLUN
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

İş ve kariyere yönelik yenilik ihtiyacınız daha da artabilir. Mesleğinizi icra ediş şeklinizde değişiklikler yaşanabilir. Hem kariyer, hem ilişkiler hem de ortaklıklarda devrimlere hazır olun! İlişkiler ve ortaklıklar sınavdan geçecek.

RADİKAL ADIMLAR ATABİLİRSİNİZ
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Fikirleriniz, inançlarınız ve iş ortamınızda büyük değişiklikler söz konusu. İşyerinizin kurumsal yapısı da değişebilir. Bu değişimlerden fayda sağlayacaksınız. Eğitimle ilgili konularda bu hafta daha radikal adımlar atmanız olası.

Haberin Devamı

AŞK HAYATINIZ DEĞİŞEBİLİR
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Hayatınızda finansal devrimler yapabilir, sağlıkla ilgili daha radikal yöntemlere başvurabilirsiniz. Sizler aşkla ilgili konularda bir dizi sınava tabi tutulacaksınız. Aşk hayatınızda değişimlere hazır olun. Evliliklerde sürpriz hamilelikler yaşanabilir.

SIRADIŞI BİRLİKTELİKLER, ORTAKLIKLAR...
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

İlişkilerde ani çıkışlar olası, istikrar sağlamak zor olabilir. Sıradışı kişilerle birliktelikler veya ortaklıklar kurulabilir. Ev, yuva, aile konularında da devrimler gerçekleşebilir, yeni ev alabilirsiniz. Ailenize çok daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir.

YETENEKLERİNİZ MESLEĞE DÖNÜŞEBİLİR
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Haberin Devamı

İş ortamınızda yenilik isteği hüküm sürebilir. İşinizi dijitalleştirebilir, teknolojiyi daha fazla kullanabilirsiniz. Yetenekleriniz mesleğe dönüşebilir. Kendinizi satış, pazarlama, reklam konularında geliştirebilirsiniz. E-ticaret için adımlar atabilirsiniz.

İLİŞKİLER BAŞLAYIP BİTEBİLİR
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Sadakat kavramınız değişime uğrayabilir, ilişkileriniz aniden başlayıp bitebilir. Farklı hobilere yönelebilirsiniz. Borsa gibi yatırım araçlarını kullanabilirsiniz. Maddi konularda devrim yaratacaksınız. İşinizi kurmak için planlar yapabilirsiniz.

BÜYÜK YENİLİKLER GELİYOR
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Evden ayrılabilir, yalnız yaşamaya başlayabilir, evlenebilirsiniz. Ya da kendi işinizi kurarsınız, kim bilir? Büyük yeniliklere hazır olun. Bu değişim sürecine direnmek yerine geleni kabul etmek gerekir. Hayatınızda özgürlük alanları açacaksınız.

Haberin Devamı

BİLGİNİN PEŞİNDE KOŞACAKSINIZ
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Hayatınızın akışını değiştirecek projeler ve eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. İnternet ve sosyal medyayla ilgili fikirler söz konusu olabilir. Farklı bilgilerin peşinde koşacaksınız. Korkularınızla yüzleşme dönemi... Psikolojik destek alabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları