|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonominin çarkları yeniden tam güç dönmeye başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yusufeli Barajı 3 Milyonuncu Beton Dökümü, Bayburt Demirözü Sulaması, Rize Merkez ve Güneysu İlçeleri ile Taşlıdere Vadisi Islahı 5. Kısım Hizmete Alma Töreni'ne video konferans yöntemiyle katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Ekonominin çarklarının yeniden tam güç dönmeye başladığını dile getiren Erdoğan, "18 yılda 585 yeni baraj yaptık, sulama, taşkın koruma tesisleri sayısını 2 kat artırdık. Yusufeli Barajı da ekonomiye yılda 1.5 milyar TL katkı sağlayacak" dedi.

15:45 - 6/06/2020 Cumartesi
Güncelleme: 19:26 - 6/06/2020 Cumartesi
Diğer
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, video konferans yöntemiyle Yusufeli Barajı 3 Milyonuncu Beton Dökümü, Bayburt Demirözü Sulaması, Rize Merkez ve Güneysu İlçeleri ve Taşlıdere Vadisi Islahı 5. Kısım Hizmete Alma Töreni'ne katılarak katılımcılara hitap etti. Bugün pek çok sevinci birlikte yaşadıklarını belirten Erdoğan, "
Rabb'ime, ülkeme ve milletime bu tür eserler kazandırmayı nasip ettiği için binlerce kez hamdediyorum.
" diye konuştu.
#CANLI Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Türkiye'nin son 18 yılında bu gök kubbede hoş sedalar bırakmak için aldıkları her nefesin, attıkları her adımın, sarf ettikleri her kelamın, geçirdikleri her anın kendileri için şereflerin en büyüğü olduğunu ifade eden Erdoğan, "
Ülkemizi kavgada, dövüşte, polemikte, küçük hesaplarda değil, hizmet siyasetinde yarışılan bir iklime taşımış olmayı en önemli başarımız olarak görüyoruz. Bu büyük değişimi kavrayamadığı için hala hizmet, eser, proje siyasetiyle değil, milletin ortak değerlerini istismarla ayakta kalmaya çalışanları tebessümle seyrediyoruz. Bunların da kem aletle kemalat olmayacağı gerçeğini bir an önce görmelerini diliyoruz
." değerlendirmesinde bulundu.
  • Her şey gibi milletin hayır duasını alacak eserler bırakmanın da nasip işi olduğunu dile getiren Erdoğan, "Dünya koronavirüs salgınının pençesinde kıvranırken biz, her biri kendi alanında çığır açacak eserlerin yükselişinin sevincini yaşıyoruz." diye konuştu.

"Çarklar yeniden dönüyor"

Ekonominin çarklarının yeniden tam güç dönmeye başladığını dile getiren Erdoğan, "
Maske, mesafe, temizlik kurallarına uygun şekilde hayatı hızla her alanda normal ritmine kavuşturuyoruz. Onun için de işte cumartesi pazar günlerini de şu anda artık kısıtlama noktasında serbest olarak ilan ettik ve vatandaşlarımızın rahatlıkla artık sokağa çıkabilmelerinin yolunu da açtık. Ama maske, mesafe, temizlik buna çok dikkat edeceğiz
." ifadelerini kullandı.


#cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan
#erdoğan
#yusufeli barajı
#santral
#tören
4 yıl önce