Doları ve Euroyu bilen adam Remzi Özdemir, dolarda şu an neler olacağını açıkladı

Doları ve Euroyu bilen adam Remzi Özdemir, dolarda şu an neler olacağını açıkladı
Yeniçağ gazetesi yazarı Remzi Özdemir, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın da görevden alınacağı iddialarını değerlendirdi ve dolarda neler olacağını yazdı.

Yeniçağ gazetesi yazarı Remzi Özdemir, "Faiz düşer mi Dolar yükselecek mi?" sorusunun cevabını yazdı. "Son yıllarda siyasi yönetime Merkez Bankası başkanı dayanmıyor. Hepsi hırpalanıp, yıpranıp gidiyor." diyen Özdemir, yaşanan değişikliklere örnek olarak ise Kemal Sunal'ın başrolünü üstlendiği Yeşilçam'ın kültlerinden Şark Bülbülü filmindeki "Mazlumu getirin" repliği gösterdi.
Remzi Özdemir'in, yazısında "Buradan anlatmak istediğim şu: Kimse uzun vadeli bir faiz artışı veya kalıcı faiz oranı beklemesin! Cumhurbaşkanı Erdoğan bir noktadan sonra tekrar devreye girecek ve faizlerin tekrar düşmesine neden olacak!" ifadelerini kullanması dikkat çekti.
"Ortada yüksek faiz nedeniyle ciddi bir maliyet artışı var." diyen Özdemir, "Üretim yok, hayat pahalılığı var. İşsizlik çok istihdam yok! Tüm bunların nedeni yüksek faiz." değerlendirmesinde bulundu.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

 

İlgili Haberler