AKP'lilerden Ali Babacan'a 'örtülü' destek!

AKP'lilerden Ali Babacan'a 'örtülü' destek!
Ali Babacan tarafından kurulan DEVA Partisi’nin teşkilatlanma çalışmaları, bazı bölgelerde AKP’li isimlerin desteği ile sürüyor.

Fatih ERGİN / YENİÇAĞ - Özel Haber

Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren ve bu kapsamda  5’er kişiden oluşan 18 ekibi illere gönderen DEVA Partisi’nin birçok bölgede AKP’li isimlerle temas kurduğu öğrenildi.

DEVA Partisi’nin Türkiye’nin dört bir yanına dağılan ekiplerine AKP’de önceki dönemlerde il başkanlığı, milletvekilliği yapan ve halen AKP’de bulunan isimlerin teşkilatlanmada destek verdiği kaydedildi. Söz konusu AKP’lilerin il başkanı olabilecek isimleri DEVA Partili yetkililere önerdiği belirtilirken, bazı bölgelerde MHP’li isimlerle de görüşmeler gerçekleştiği   bildirildi.

Diğer yandan teşkilatlanma çalışmalarında yer alan bir yetkili konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gezdiğimiz illerde vatandaşların Türkiye’nin mevcut durumundan memnun olmadığını bir defa daha gördük. AK Parti tabanında bu memnuniyetsizliği paylaşanlar var. Gittiğimiz yerlerde AK Partili olan vatandaşlarımızla karşılaştığımızda bize desteklerini iletiyorlar” dedi.