• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye koronavirüs ile boğuşurken Müge Anlı'dan doktorlar ile ilgili skandal sözler

Yeniakit Publisher
2020-03-30 21:14:00 - 2020-03-30 22:00:22
Türkiye koronavirüs ile boğuşurken Müge Anlı'dan doktorlar ile ilgili skandal sözler

Koronavirüs salgınının etkili olduğu ülkemizde doktorlar, büyük bir mesai harcayarak çalışmalarını sürdürüyor. Doktorların alkışlarla destek verildiği şu dönemde, sunucu Müge Anlı'dan tepki çeken bir çıkış geldi.

Sunucu Müge Anlı'nın doktorlar hakkında sarf ettiği sözler tepkilere yol açtı. Migren ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede arabada iğne olmak istediğini, ancak bunun doktorlar tarafından kabul görmediğini belirten Müge Anlı'nın "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" şeklindeki sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Türkiye koronavirüsle mücadele ederken, sağlık çalışanları gece gündüz demeden çalışıyor.

Migren hastalığı olduğunu söyleyen ve sürekli acile gittiğini belirten Müge Anlı, koronavirüs bulaşabilir endişesiyle hastanede değil de arabada iğne olmak istediğini fakat doktorların bunu tedbiren kabul etmediğini anlattı.

"Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın"

İğne yaptıramadığını belirten Müge Anlı doktorların tavırlarından memnun olmadığını "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" ifadelerini kullandı.

Anlı devamında arabada migren iğne olmasını kabul etmeyen doktor için "İnşallah sen de birgün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın" dediğini anlattı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sosyal medyadan tepki yağdı

Sosyal medya kullanıcıları ve sağlıkçılar ise bu sözlerin ardından sosyal medyada kampanya başlattı.

Binlerce sosyal medya kullanıcısının 'mügeanlıözürdile' hashtagi ile attığı tweetler sonrası konu trend topic listesinde bir numaraya kadar da yükseldi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kehanet

çalışmalarını takdir ediyoruz. hepsi olmasa da bir kısmı gerçekten insanın halinden anlamak istemiyorlar, kaba saba davranıp hastaları rencide ediyorlar. hasta piskolojısından bi haberler. bu hanım a araba iğne yapsalardı ne olur du. hepside virüsle uğraşmıyor.

İsa

Kadın haklı, basit bir ağrı kesici iğne için virüs mü kapısın?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23