• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ermenistan'dan PKK taktiği

Yeniakit Publisher
2020-10-21 01:24:00 -
Ermenistan'dan PKK taktiği

İşgal altındaki Dağlık Karabağ'da Azerbaycan karşısında ağır kayıplar veren Ermenistan ordusu, Suriye sınırında ABD bayrağı ve Rus bayrağı diken PKK/YPG'ye özenerek, Azerbaycan sınırına Rus bayrakları dikti.

30 yıldır işgal altında bulunan Dağlık Karabağ'ı kurtarmak için ilerleyişini sürdüren Azerbaycan ordusu, şu ana kadar 103 yerleşim birimini Ermenistan ordusunun işgalinden kurtarmayı başardı.

Türk SİHA'ları karşısında direnemeyen Ermenistan ordusu ise, bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin taktiklerini kullanmaya başladı.

Sınıra Rus bayrakları diktiler

Ermenistan ordusu, korkusundan kendi sınır bölgesine Rus bayrakları dikmeye başladı.

Dağlık Karabağ'da PKK'lı teröristleri kullandığı bilinen Ermenistan, bu taktikle sınırlarını herhangi bir saldırıya karşı korumayı amaçlıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Terör örgütü YPG/PKK, kendini korumak için Afrin'de Türkiye sınırına yakın noktaya Rus bayrakları ve bazı noktalara da ABD bayrağı bile dikmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdullah

pkk/ypg, ermenistan, israil...bunlar devlet değil ANTİİSLAM, ANTİTÜRKİYE, ANTİOSMANLI, ANTİ İNSANLIK AMACIYLA SINIRLARI DEVAMLI İŞGALLERLE DEĞİŞEN, SABİT OLMAYAN KÜRESEL EMPERYALİST PROJELERİDİR

KARADAGLI

RUSYA VE ABD BAYRAKLARI DIKEN TERORISTLERE NE OLDU NIKOL BILMIYORMUSUN SENIN SONUN DA AYNISI OLACAK PERISANYAN AZ KALDI FRANSA BAYRAGI DENE BELKI FAYDA EDER
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23