FETÖ’nün Danimarka İmamı Nail Ad’ın belgesi

A -
A +

 
Geçen sene 24 Temmuz’da bu köşede bir yazı yazmıştım. “Avrupa’daki FETÖ Yapılanması” başlıklı yazıda aynen şöyle demiştim:
             ***
Danimarka'daki hayati öneme sahip en gizli kalmış ve hakkında çok az şey bilinen FETÖ'cü ise "Nail Ad." Danimarka'da yaşayan FETÖ'cülerin bile çok azının ismini duyduğu "Nail Ad" çok karmaşık ilişkileri olan biri. Alman plakalı bir araçla Danimarka'da gezen bu FETÖ'cü bizde de meşhur bir kafe/restoran zincirinin Kopenhag'daki 4 ortağından biri. Tabii ki resmî olarak değil. Günün bir kısmını o kafe/restoranda geçiren Nail Ad geçmişte Danimarka'da organize edilen "Anadolu Kültür Günleri"ni organize eden FETÖ'cü. Türkiye'den birçok sanatçı, şarkıcı ve ünlüyü Kopenhag'da ağırlamış.
Bir zamanlar Danimarka Türkiye İşadamları Derneği (DATİAD) başkanlığı da yapmış Nail Ad en kapalı kutu FETÖ'cülerden. Avrupa'daki FETÖ'nün para trafiğini yönetenlerden biri. Bir ayağı Almanya'da.  FETÖ'cüler Avrupa'da saklandıklarını düşünüyorlar ama yedikleri her halt biliniyor.
             ***
O zaman Hasan Cücük gibi Danimarka’daki FETÖ’cüler yazıyı önemsiz göstermek için var güçleriyle bana saldırmışlardı. Hasan Cücük, Nail Ad’ı gariban göstermek işin TR724 sitesinde yazı bile yazmıştı.
Hâlbuki yazdıklarımın hepsi doğruydu. Nitekim gelen haberler de beni doğruladı. Nail Ad, Danimarka’da şu adreste faaliyetlerini sürdürüyor. “Blegdamsvej 14E, 3. 035. 2200 København N Danmark.”

FETÖ’nün Danimarka İmamı Nail Ad’ın belgesi

FETÖ’nün Danimarka İmamı Nail Ad’ın belgesi
Ekte gördüğünüz belge Danimarka devletinde kayıtlı ticari belgesi. “Anatolia” isimli şirketi var. Danimarka’daki ticari kaydı ekte göreceğiniz gibi. Hasan Cücük onun için “parası bile yok, benden borç istiyor” diyordu. Gerçek elbet böyle değil.
Ekte gördüğünüz diğer belge Nail Ad’ın Almanya adresi üzerinden işlettiği şirketlerin belgesi. Danimarka’da 4 ortakla işlettiği kafenin adresi de burası. Ben geçen sene bu bilgiyi yazınca Nail Ad kafeyi devretmiş. Muhtemelen ifşa olduğu için korkudan yaptı bunu. Ama hâlâ Almanya-Danimarka arası gidip gelmeye devam ediyor. Danimarka imamlığını sürdürüyor.
Gördüğünüz üzere FETÖ’nün her sözü yalandır. Nail Ad da, Hasan Cücük de yalan söylüyorlar; ama gerçek ortada...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.