"THY, EuroLeague'den çekiliyor"

EuroLeague'in isim sponsoru olan Türk Hava Yolları ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. İşte ayrıntılar..."

Haber; Hürriyet, Fotoğraf; AA
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
'THY, EuroLeague'den çekiliyor'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
02 Haziran 2020 10:40
Son güncelleme 02 Haziran 2020 10:43
Avrupa basketbolunun kulüpler bazında en önemli organizasyonlarından biri olan EuroLeague'in isim sponsoru olan Türk Hava Yolları ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. Hürriyet Gazetesi'nden Ünal Özüak'ın iddiasına göre, Türk Hava Yolları, EuroLeague'den çekilme kararı aldı. İşte o haberin bir bölümü..

"THY ÇEKİLME KARARI ALMIŞ..."

"EuroLeague cephesinden gelen haberlere göre; 2010'da imzalanan 5+5 yıllık isim hakları sözleşmesi sona eren Türk Hava Yolları, yılda 10 milyon Euro üzerinden 5 yıllık anlaşma yapmak üzere iken çekilme kararı almış. Onlar da isim hakları için Gazprom'la görüşmeye başlamış.."

"THY'YE SORDUK AMA"

"Bu, tamamen papaza kızıp oruç bozmak olur. Ülkemizin tanıtımı için çok faydalı olan bu imkanı takımlarımız ve basketbolumuza yararlı hale dönüştürememiş olmamız tamamen bizim kabahatimiz. Küsüp gitmek yerine içerde kalıp basketbol camiası akıl ve dinamiklerini olumlu kullanmaya bakmak lazım. Yanlıştan dönmek erdemdir.

NOT: THY'nin EuroLeague'in isim sponsorluğundan çekilmesi konusunda birinci ağızdan bilgi almak için aradığımız THY'nin iletişiminden sorumlu müdürü, yazılı sorumuza ve telefonlarımıza hiçbir şekilde yanıt vermedi."

Tümü
 Reklam