Marko Livaja, Trabzonspor'a da önerildi

Sezonu 15 gol, 12 asistle tamamlayarak double-double' yapan Hırvat oyuncu Marko Livaja artık daha iyi bir lige transfer olmak istiyor. Bu nedenle AEK'dan ayrılmaya sıcak bakan Livaja menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildi.

Haber; Akşam, Fotoğraf; Twitter
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Marko Livaja, Trabzonspor'a da önerildi
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
14 Ağustos 2020 09:46
Son güncelleme 14 Ağustos 2020 09:47
Muhammed Taha Tepe ve Rahmi Anıl Başaran gibi gençlerle transfer sezonunu açan Karadeniz devi, sol bek Marlon, orta saha Anders Trondsen ve forvet Stiven Plaza ile kadrosunu güçlendirmişti. Şimdiden 5 transfer yapan Trabzonspor'da çalışmalar tam gaz devam ederken, menajerlerden flaş bir öneri geldi: Marko Livaja...

NEWTON'UN KARARI BEKLENİYOR

Geçen sezon Yunanistan AEK takımında 15 gol, 12 asistlik harika bir performans sergileyen 26 yaşındaki futbolcu ülkede yılın futbolcusu seçilmişti. Artık daha büyük bir lige gitmek isteyen Hırvat futbolcu, Fırtına'ya önerildi. 2018-2019 sezonunda İspanyol ekibi Las Palmas'tan 1.8 milyon Euro'ya transfer edilen hücum oyuncusu için istenen rakam 2 milyon Euro. Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan Livaja için teknik direktör Eddie Newton'un onayı bekleniyor.

FENERBAHÇE DEVREDE

Başarılı futbolcunun peşinde Avrupa'dan birçok kulüp bulunurken, Fenerbahçe'nin de yıldız oyuncuyu istediği iddia edildi. Novak transferi ve gündemde olan Sosa nedeniyle Sarı-Lacivertliler'le transfer yarışına giren Bordo-Mavililer, Newton'un istemesi durumunda Livaja'yı ezeline rakibine kaptırmamak için çaba sarf edecek.

 

Tümü
 Reklam