Arama Logo

Vedat Muriqi - Lazio: Anlaşma sağlandı!




6
MURIQI LAZIO'YA GİDİYOR
Fenerbahçe'de yeni transferler için kaynak yaratmak amacıyla gönderilmesi beklenen Vedat Muriqi için Lazio ile yapılan görüşmelerde  anlaşma sağlandı. İşte Muriqi - Lazio görüşmelerinde son durum...
MURIQI LAZIO'YA GİDİYOR
5
SON ANLAŞMA 18+2 MİLYON EURO

Sport Italia'dan Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Vedat Muriqi için sportif direktör Igli Tare'nin sarı-lacivertlilerle yaptığı son görüşmeler sonucunda 18 milyon eurosu peşin, 2 milyon eurosu da bonuslar olmak üzere 20 milyon euro üzerinden anlaşma sağlandı. 

SON ANLAŞMA 18+2 MİLYON EURO
4
MURIQI NE KADAR KAZANACAK?
Fenerbahçe'den senelik 1.5 milyon euro alan golcü oyuncunun, Lazio'dan yıllık 2 milyon euro garanti ücret alacağı ve bonuslarla birlikte bu bedelin de yükselebileceği ifade edildi. Kosovalı golcü, gelecek hafta başında Roma'da olacak ve Lazio'ya imza atacak.
MURIQI NE KADAR KAZANACAK?
3
RİZESPOR PAY ALACAK

Vedat Muriqi'nin transferinin tamamlanması durumunda, 3 milyon euroya transfer edilen Kosovalı oyuncudan elde edilecek karın yüzde 15'ini de (2.25 milyon euro) Rizespor alacak.

RİZESPOR PAY ALACAK
2
ALTERNATİF ARAYIŞI SÜRÜYOR

Fenerbahçe de Vedat Muriqi'yi göndermeden alternatifini belirlemek istiyor. Sarı-lacivertliler Mario Mandzukic başta olmak üzere birçok forvetle görüştü ancak henüz herhangi bir isimle anlaşma sağlanamadı.

ALTERNATİF ARAYIŞI SÜRÜYOR
1
VEDAT MURIQI'NİN PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe'de 36 maça çıkan 26 yaşındaki oyuncu 17 gol atıp 7 asist yaptı. Süper Lig'de ise 32 maçta 15 gol ve 6 asistle oynadı.

VEDAT MURIQI'NİN PERFORMANSI