Arama Logo

Mesut rekorları altüst edecek

Yeni sezon formalarında 130 bine ulaşan Kanarya’da Mesut Özil hareketliliği var. Taraftar Fenerium kapılarını aşındırırken hedef Mesut’un tüm dünyadaki popülerliği ile 270 bin forma daha satıp 400 binle zirveye çıkmak




6
FENERBAHÇE'DE HEYECAN

Sarı-lacivertlilerin süperstarı Mesut Özil için F.Bahçe tüm hazırlıklarını yaparken kavuşma da gerçekleşti.

FENERBAHÇE'DE HEYECAN
5
HAZIRLIKLAR YAPILDI

Milyonlarca sarı-lacivertli taratar, KAP'a bildirilen Mesut Özil'in F.Bahçe formasını giymesini beklerken, oyuncunun da sosyal medya hesabından resmi hesapla etkileşimde bulunması heyecanı daha da artırdı. Taraftar şimdiden resmi mağazalara Mesut forması için akın ederken yönetim de bunun için hazırlıklarını yaptı.

HAZIRLIKLAR YAPILDI
4
UZAK DOĞU'DA BİLE FORMA BEKLİYORLAR

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Düne kadar yeni sezon formalarından 130 bin adet satılırken Mesut'un gelişi ile talep patlaması bekleniyor. Yönetim, Almanya başta olmak üzere Avrupa ülkeleri ile Uzak Doğu'da en az 270 bin forma daha satarak 400 bin barajını aşmayı hedeflerken bu sayı da kulüp tarihinin rekoru olacak. Yönetim, pandemi nedeniyle gelirlerinin bir hayli düştüğü dönemde forma satışından gelecek gelirin yanı sıra taraftarın da Fenerium ürünlerine ilgisi ile kasasını takviye etmek istiyor.

UZAK DOĞU'DA BİLE FORMA BEKLİYORLAR
3
RONALDO'YU GEÇTİ

Mesut Özil, F.Bahçe'nin sosyal medya hesabındaki "Gel gündüzle gece olalım" sözlerini alıntılayarak attığı tweet ile rekorları altüst etti. Ronaldo, Juventus'a transferi öncesinde yaptığı paylaşım ile 142 bin retweet alırken Mesut ise kısa sürede 157 bine ulaştı.

RONALDO'YU GEÇTİ
2
67 NUMARAYI GİYECEK

32 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından F.Bahçe'de giyeceği forma numarasını açıkladı. Mesut, memleketi Zonguldak'ın plaka numarası olan 67 ile sahalara adım atacak.

67 NUMARAYI GİYECEK
1
FİZİK OLARAK FİTİM, SORUN YOK

Mesut, "Fenerbahçeliyim! Fenerbahçe'ye geleceğim için çok mutluyum. Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti bana. Fenerbahçe için elimden geleni yapacağım. Formayı gururla taşıyacağım. Bayadır maç oynamıyorum ama fizik olarak fitim. Bir sorun yok" ifadelerini kullandı.

 FİZİK OLARAK FİTİM, SORUN YOK