Arama Logo

Jose Sosa'nın son durumu




9
JOSE SOSA'NIN SON DURUMU
Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren, Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un imza attırmak istediği Jose Sosa'da gelinen son nokta ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...
JOSE SOSA'NIN SON DURUMU
8
TRABZONSPOR'UN TEKLİFİ
Trabonspor yönetimi, pandemi öncesinde kaptan Sosa'ya bonuslarla birlikte yıllık 2 milyon 250 bin Euro önerdi. Ancak oyuncu kararını sezon sonu vermek istedi.
TRABZONSPOR'UN TEKLİFİ
7
TRABZONSPOR TEKLİFİ DÜŞÜRDÜ
Pandemi sonrası döviz kurundaki artış nedeniyle Trabzonspor teklifini düşürerek 1 milyon 750 bin Euro seviyesine çekti. Bu kez oyuncu eski teklifle devam etmek istedi ancak yönetim kabul etmedi.
TRABZONSPOR TEKLİFİ DÜŞÜRDÜ
6
SESSİZLİĞİNİ KORUYOR
Arjantinli oyuncu taraftarların özellikle sosyal medyada takımda kalması yönündeki tüm çağrılarına rağmen sessizliğini korudu.
SESSİZLİĞİNİ KORUYOR
5
"ARTIK KARARINIZI VERİN"
Trabzonspor yönetimi, yaşanan gelişmelerden sonra Sosa'ya ve menajerine, "Bir an önce kararınızı verin, biz de önümüze bakalım" mesajını yolladı.
\
4
İLK TEKLİFLER 1,5 MİLYON €

Arjantinli'nin menajeri İstanbul kulüpleriyle masaya oturdu. Sosa, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a önerildi. Sosa'nın menajeri oyuncuya İstanbul takımlarının tekliflerini iletti. İçlerinde en ciddi teklifleri Fenerbahçe ve Beşiktaş yaptı. Bu teklifler 1.5 milyon euro civarındaydı. Galatasaray bu transfere yanaşmadı.

İLK TEKLİFLER 1,5 MİLYON €
3
EMRE BELÖZOĞLU'DAN 2 MİLYON €

Sosa ilk etapta 2.5 milyon euro civarı bir rakam istedi. Beşiktaş rakamı daha da yukarı çekemeyeceğini iletti. Fenerbahçeli yetkililer de bu rakama çıkamayacaklarını ilettiler. Emre Belözoğlu'nun da Jose Sosa ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenilirken dün akşamki görüşme trafiği sonucu bu rakam 2 milyon euro civarına geldi. Menajer Flavio Bilardo durumu oyuncusuyla paylaştı. İddiaya göre kariyerini İstanbul'da sürdürmeye sıcak bakan Jose Sosa, bu teklife 'tamam' dedi.

EMRE BELÖZOĞLU'DAN 2 MİLYON €
2
İSTANBUL'A GELECEK

İbiza'da tatilde bulunan Arjantinli yıldızın birkaç gün içinde İstanbul'a gelip resmi imzayı atacağı iddia edildi. Son pürüzlerin giderilmesi sonrası Jose Sosa'nın önümüzdeki hafta içi sağlık kontrolünden geçerek Topuk Yaylası'ndaki kampa katılması bekleniyor.

İSTANBUL'A GELECEK
1
SÖZLEŞME SÜRESİ NET DEĞİL

Sözleşme süresinin 1+1 yıl mı yoksa 2 yıl mı olacağı ise henüz netlik kazanmadı. Fenerbahçeli taraftarlar özellikle sosyal medyada Jose Sosa'nın takıma katılması yönünde bir hayli istekli.

SÖZLEŞME SÜRESİ NET DEĞİL