Arama Logo

Anadolu'da beklenen transferler




16
ANADOLU'DA BEKLENEN TRANSFERLER
Anadolu'da beklenen transferleri ve en sıcak iddiaları biraraya getirdik. İşte Anadolu'dan transfer gelişmeleri...
ANADOLU'DA BEKLENEN TRANSFERLER
15
Ünal Karaman, Göztepe

Göztepe'de, yönetimin takım planlaması ve bütçe konusunda Ünal Karaman’la bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. Başkan Mehmet Sepil’in deneyimli teknik adamda karar kıldığı ve Ünal Karaman’ın da Göztepe ile el sıkıştığı belirtildi.

Ünal Karaman, Göztepe
14
Marius Sumudica, Çaykur Rizespor

Rizespor'da Yeni Malatya'ya karşı alınan 4-1'lik yenilgi sonrası fatura teknik direktöre kesildi. Hırvat hoca Stjepan Tomas ile yollar ayrıldı. Rize yönetiminin geçtiğimiz günlerde Gaziantep ile yollarını ayıran Marius Sumudica ile 1.5 yıllık sözleşme üzerinden anlaşmaya vardı. İstanbul'da olan Sumudica, Rizespor ile sözleşme imzalamak için Rize'ye gitti.

Marius Sumudica, Çaykur Rizespor
13
Ricardo Sa Pinto, Gaziantep

Gaziantep FK'da Marius Sumudica ile yollarını ayırmasının ardından Ricardo Sa Pinto ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Ricardo Sa Pinto, Gaziantep
12
Sefa Yılmaz & Anderson Esiti, Göztepe

Göztepe’de yönetim orta saha transferi için G.Birliği’nden Sefa Yılmaz ve PAOK’ta forma giyen Anderson Esiti için devrede.

Sefa Yılmaz & Anderson Esiti, Göztepe
11
Samet Akaydın, Adana Demirspor

Sivasspor ve Gaziantep FK'nın listesinde olan Ankara Keçiörengücü'nin gözde stoperi Samet Akaydın'ı Adana Demirspor aldı. 26 yaşındaki futbolcu bu hafta imzayı atacak.

Samet Akaydın, Adana Demirspor
10
Mathias Coureur, Samsunspor

Golcü transferi için uzun bir süredir yurt dışından oyuncu bakan Yılport Samsunspor'un Bulgaristan'ın Cherno More takımında forma giyen Fransız oyuncu Mathias Coureur'le anlaşma sağlamak üzere olduğu öğrenildi.

Mathias Coureur, Samsunspor
9
Albi Doka, Alanyaspor

Zirve yarışından kopmak istemeyen Aytemiz Alanyaspor'un, sağ bekte Juanfran'a alternatif için Hırvat ekibi Gorica'da oynayan Albi Doka için girişimlere başladığı iddia edildi

 

Albi Doka, Alanyaspor
8
Bilal Başaçıkoğlu, Gaziantep FK
Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Bilal Başacıkoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü ile anlaşmaya vardı.
Bilal Başaçıkoğlu, Gaziantep FK
7
Christian Cueva, Al Hilal

Yeni Malatyaspor; kadro dışı kalan ve Malatya’ya tekrardan gelen Christian Cueva’ya Arabistan takımı Al Hilal’den teklif aldı. Oyuncunun Malatyaspor’la sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. Cueva, Hamza Hamzaoğlu ile sorun yaşamıştı.

Christian Cueva, Al Hilal
6
Damjan Djokovic, Gaziantep
Gaziantep Futbol Kulübü'nün geçtiğimiz yaz transfer döneminde de talip olduğu ancak kadroya katamadığı Romanya'nın Cluj takımında forma giyen Hırvat oyuncu Damjan Djokovic'i resmen istediği öğrenildi.
Damjan Djokovic, Gaziantep
5
Mehmet Ekici, Malatyaspor
Süper Lig'de Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra kulüpsüz kalan ve Almanya'da idmanlara devam eden Mehmet Ekici, Yeni Malatyaspor formasıyla Süper Lig'e geri dönüyor.
Mehmet Ekici, Malatyaspor
4
Enzo Crivelli, Göztepe
Göztepe, ilk yarıda verim alamadığı ileri uca Başakşehir'den Enzo Crivelli'yi takviye etmek istiyor. İstanbul ekibinde Demba Ba ve Gulbrandsen gibi golcülerin varlığı nedeniyle banko forma giyemeyen ve kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki oyuncunun kiralanması planlanıyor. Başakşehir'den son zamanlarda Soner Aydoğdu, Stefano Napoleoni ve Mossoro gibi yıldızları transfer eden Başkan Mehmet Sepil'in Crivelli için de devrede olduğu öğrenildi. Sepil'in Crivelli'yi iknaya çalıştığı ve futbolcunun İzmir'de futbol oynamaya sıcak bakması halinde resmi adımların atılacağı öğrenildi.  [Yeni Asır]
Enzo Crivelli, Göztepe
3
Fousseni Diabate, Denizlispor

Trabzonspor'da kadro dışı kalan isimlerden biri olan Fousseni Diabate, Denizlispor yolunda. Trabzonspor’da bir türlü kendini gösteremeyen 25 yaşındaki kanat oyuncusu için Denizlispor oldukça ısrarcı...

Fousseni Diabate, Denizlispor
2
Volkan Şen, Denizlispor
Adana Demirspor'da kendine kulüp bulması istenilen Volkan Şen yeniden Süper Lig'in yolunu tutuyor. Yukatel Denizlispor Volkan Şen ile prensip anlaşmasına vardı
Volkan Şen, Denizlispor
1
Halil Dervişoğlu, Alanyaspor
Süper Lig'de sezonun flaş ekiplerinden olan Aytemiz Alanyaspor, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Yeni Alanya'nın haberine göre; devre arası transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan turuncu yeşilli yönetimin, İngiltere Championship ekiplerinden Brentford'da forma giyen genç forvet Halil Dervişoğlu ile dirsek teması kurduğu öğrenildi.
Halil Dervişoğlu, Alanyaspor