Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Haziran ayı neler anlatıyor?

Yılın yarısını temsil eden aya merhaba deyin. Evet, 2020 yılı, büyük öğretilerle hayatımıza sirayet etti. Haziran ayında dünyaya gözlerimizi yeniden açmışçasına önümüzü görmeye çalışacağız. Yılın bütününü aklımızın süzgecinden geçirirken, 'Dünya nerelerden nerelere geldi, yaşamın da kendince planları varmış meğer' derken bulabiliriz kendimizi. Haziran ayında yıkmanın kolayken yapmanın ne denli zor olduğunu, ancak üretmenin de bir hayli değerli olduğunu kavrayabiliriz.
Haziran ayı hafızalarda yer edinmeye aday nitelikler taşıyabilir. 2020 yılı, deyim yerindeyse tüm dünyada kasırgaları estirirken kişisel yaşantılarımıza yansımaları da oldukça keskin oldu. Adeta dünyadaki herkes köşeye sıkıştı. Gezegenlerin seyri bizi geleceğe hazırlarken, kendi hayatlarımıza odaklanmaya çalışabiliriz. Zaman her birimizi yepyeni bir sürece doğru adım adım yaklaştırırken, dirayetli durmanın önemimi daha da kavrayabiliriz. Üzerimizdeki ataleti atmak için atağa geçme çabalarımız artabilir.
Benlik bilincimiz yükseliyor!
Benlik bilincimiz yükselirken, sadece kendimize odaklanma çabamız bizi zaman zaman keskin davranışlarda bulunmaya itebilir. Ruhumuzun söylediklerine kulak vermeye, aklımızın sınırlarını keşfetmeye çalışacağımız Haziran ayında dert içinden dert çıkaranlara karşı tahammülümüz azalabilir. Kolektif hareket etmek konusunda titiz davranırken, bireysel alanlarımızdan taviz vermek istemeyeceğiz. Tüm bunlarla birlikte Haziran ayında farkındalık kazanmanın, empati kurmanın, manevi değerlerin önemine vurgu yapan bir gökyüzüyle karşı karşıyayız. Yaşam çerçevemizi oluştururken, sorumluluklarımızı yönetme konusunda bazı anlarda zorlanabiliriz.
Haziran ayında duygularımız kalbimizden taşabilir. Kendimizi hiç olmadık kuruntuların içerisine hapsedebiliriz. Gündelik hayatın akışına entegre olmaya çabalarken şüphe ettiğimiz konuların üstüne üstüne gidebiliriz. Ancak gelin görün ki anlık çıkışlarımızın faturası da ağır olabilir. Bu yüzden gözlemci tarafımızı ön plana çıkararak daha sakin bir şekilde ilerlememizde fayda var. Geçmişi düşünme kimi zaman nostalji rüzgarları estirirken, kimi zaman ise ne kadar çok sırra şahitlik ettiğimizi fark edebiliriz.
Gök kubbe, eleştiri oklarını önce kendisine yöneltme gücü gösterenlerin karlı çıkacağını işaret ediyor. Diğer yandan Haziran ayı sır perdelerini aralayacak dinamikleri de barındırabilir. Hiç beklemediğimiz kişilerin derin yaralar ve sıkıntılardan geçtiklerine tanıklık edebiliriz.

ASTRO GÜNDEM
İçine kapanan ülkeler iyice etrafına taşmaya başlayacak. Güneş-Satürn etkileşimi ordu, donanma, limanlar gibi konulara dikkat çekerken, ülkeler toprak meselelerine eskisinden daha hızlı dönebilir. Topraklarını genişletmeye çalışan ülkelerin hamleleri tartışılacak. Yeni kurulan bankaları duyabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA