Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

120 günlük devriâlemde İkizler burcu

Aklınızın da sezgilerinizin de söylediklerine kulak vereceğiniz bir döngüden geçiyorsunuz! Satürn'ün Kova burcuna geçmesi meraklı ve araştırmacı yanınızı tetiklemişti. Nisan ayında analitik düşünen tarafınız sizi daha pratik biri haline getirecek. Etrafınızdaki birçok kişiyi mercek altına aldığınız bu süreçte kim dost kim düşman daha net görebilirsiniz. Bazı kişileri hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Kariyer hayatınızdan, özel hayatınıza kadar her bölümü odak noktanız yapmaya çalışacaksınız. Aile şirketinde çalışan bir İkizler burcuysanız, yönlendirici, önderlik eden tavrınız yanlış algılanabilir. Ev satın almayı, hatta şehir değişikliği yapmayı düşünüyorsanız, özellikle Nisan ayında bu konuda daha da netleşebilirsiniz.

VENÜS'ÜN MESAJI VAR!
Mayıs ayında iki yılda bir gerçekleşen Venüs gerilemesi bir yanardağ hareketi gibi ortaya çıkacak. Bir süre burcunuzda gerilemeye başlayacak. Aşkı ve sevgiyi temsil eden gezegenin burcunuzda geri gitmesi, herkesin hızlı düşünmesine sebep olurken, derinlerde hareket eden duygularınızı, kolay atlattığınız alınganlığınızı, üstünde durmadığınız kırgınlıklarınızı çok daha fark edilir bir hale getirecek. Geçtiğimiz yaz yakınınızdan ayrılmayan arkadaşlarınızdan uzaklaşacaksınız. Evli bir İkizler burcuysanız ve 1983-1984 tarihleri arasında doğduysanız, ilişkinizdeki problemlere önem göstermeniz gerekebilir.

'YA TAMAM YA DEVAM'
Haziran ayında yaz esintileri başlarken, Ay tutulması 7. evinizde gerçekleşecek. 5 Haziran'da ateş burcunda meydana gelen tutulma, ilişki merkezli konularda aktif olacak. Bugünden itibaren kalbinizin sesini dinlerken daha gerçekçi olabileceksiniz. Eğer evli bir İkizler burcuysanız bu tutulma sizi biraz daha ilgilendiriyor olacak. Bir süredir ilişkinizde aşamadığınız sorunlarla uğraşıyorsanız, yalnız kalmak, sakince düşünüp doğru bir karar vermek isteyeceksiniz. 21 Haziran'da meydana gelen su burcundaki tutulma, 2.evinizde etkili olacak. Bazı şeyler tam da istediğiniz gibi olmayabilir. Bu durum size kendinizi biraz öfkeli ve çaresiz hissettirebilir. Yardım isterken, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Maddi gelirlerinizi düzenlemek zorunda kalabilirsiniz. Evinizden memnun değilseniz, taşınma planları yapmaya başlayabilirsiniz. Yaşam alanınızın her bölümünde yenilik yapmak isteyecek, geleceğinizi şekillendireceğiniz köklü kararlar alacaksınız.

ASTRO GÜNDEM

Ağır kazan geç kaynar! İyicil gezegen Jüpiter ile yıkıcı gezegen Plüton safları sıklaştırıyor. Dünya baş döndürücü günlerden geçerken, para sistemlerinin de kaderi değişiyor. 1 Haziran 1998 tarihinde kurulan, Neptün'ü Kova olan Avrupa Merkez Bankası için kader yeniden yazılabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA