Rauf Tamer ‘Güzel şeyler’
HABERİ PAYLAŞ

‘Güzel şeyler’

Merkel’in yerine Türk lâkaplı biri geliyor. Joe Biden, Amerikan Hazinesi’nin yönetimine, bir Türk Kadını’nı tayin ediyor. Eh, İngiltere’yi zaten Osmanlı kökenli bir Başbakan yönetiyor. Akdeniz’de Oruç Reis ve Barbaros rüzgarı esiyor. Karadeniz’de Fatih ve Kanuni, bu fırtınaya rağmen destan yazıyor.

Dahası var. Tıp Dünyası’nda Türk Doktorlar’ın yıldızı parlıyor. Her dalda Türk mühendis ve mimarlar, dünya projelerine imza atıyor. Savunma Sanayiinde Türkiye, harikalar yaratıyor. Sporda altın madalyalar çoğalıyor. Hangi birini sayalım?

Haberin Devamı

Milenyum gecesi 21’inci Asır’ı Türk Asrı ilan edenler, haklıymış meğer. Daha durun. 2023, 2053 ve 2071 gibi üç kutsal dönemeç, bizi kimbilir nerelere taşıyacak... Abarttıysam affola. Ne yapalım? Biraz da güzel şeyler konuşalım.

Siyaset

Milli Nizam Partisi kapandı. Yerine Milli Selamet Partisi geldi. Milli Selamet kapandı. Yerine Refah Partisi geldi. Refah gitti, yerine Fazilet Partisi geldi. Fazilet de gitti, yerine Saadet Partisi geldi. Arada unuttuğum yoktur inşallah.

Neden yazıyorum? Devlet Bahçeli, HDP’den bahsederken “bir daha açılmamak kaydıyla” diye de bir şerh koydu. Hukuki yolu nedir bilmiyorum ama en azından şu yapılabilir.

- Parti kapatılmaz, sadece suçlu bulunan kadrolara siyaset yasağı getirilebilir. Tabii, CHP müsaade ederse.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder