Filiz Özkol 15 Ağustos 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Ağustos 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Ani değişiminiz çevrenizde merak uyandırıyor. Sürprizlere karşı duyarlısınız. Potansiyeliniz yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı geniş bir istek yelpazesi gündemde.

BOĞA: Bu dönem maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Şartlarınızı sağlamlaştırmak için altyapı çalışmanızı hızlandırın. Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu haberler alacaksınız.

İKİZLER: Bugün bencilce davranışlarınız nedeniyle, kendi isteklerinize uyup partnerinize baskı yapacaksınız. Bu tarz davranışlarınızla ilişkinizi zorlayabilirsiniz. Çocukların sorunları ile ilgilenmeyi ihmal ediyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjinizi düşük olması nedeniyle yapmanız gereken birçok işi yarım bırakacaksınız. Karamsarlığa kapılmanız için neden yok. Geçici olarak kendinizi yetersiz hissetmeniz sorun yaratabilir.

ASLAN: Bugün zihinsel dalgınlığınız yüzünden zaman kaybedip işlerinizi geciktirebilirsiniz. Çevreniz tarafından yanlış yönlendirilebilirsiniz. Duygularınızda belli bir mantık var. Güven arayışı içindesiniz.

BAŞAK: Partnerinizle aranızdaki olayların çoğu maddi sorunlara dayanıyor. Onun istekleri karşısında bocalamanız mümkün. Olayların yönü, biraz da sizin tavırlarınızla paralel ilerleyecek. Sınırlarınızı zorlamaya gayret edin.

TERAZİ: Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunlara neden olacak. Onun istekleri sizin tarzınıza ters düşebilir. İnatçısınız ve düşüncelerinize fazla değer vermeye başladınız.

AKREP: Saplantılarınızdan vazgeçin. Kişiliğinizi ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz. Bu dönem, ketum davranacaksınız. Çevrenize taviz vermek istemeyeceksiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak sizi besliyor.

YAY: Araştırmacı yönlerinizi geçmiş bilgilerinizle birleştirerek iyi bir sentez oluşturabilirsiniz. Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanın taşları yerine oturuyor. İnce hesaplar ve planlar içindesiniz.

OĞLAK: Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın. Zamanı yanınıza alarak, emeklerinizin boşa gitmesine izin vermeyin. Bugün çevrenizle uyumlu olmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacağınız bir gün. Çocuklarınıza gerekli zamanı ayırmalısınız. Onların duygusal problemleri gündeme gelecek. Organizasyon konusunda başarınızı ortaya koyacaksınız.

BALIK: Konuşarak halledeceğiniz bazı konular gündemde. Yollarla ilgili gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. İsteklerinizde önemli artış var ve kendinize güveniyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder