Dr. Haydar Dümen Düğümü çözmek için
HABERİ PAYLAŞ

Düğümü çözmek için

Cinsellik yaşanırken sorunlar çıkabiliyor, kadın cinsellikle geç tanıştığı için orgazm olmakta zorlanıyor. Beyler, bu düğümü çözmek için harekete geçmelisiniz. Kadınınıza romantik ortamlar hazırlayın, fantezilerini devreye sokun ki mutluluğu bulmaya çalışırken zorlanmayın.

Ucunda sıvı oluyor

Birkaç hafta öncesine kadar günde 1 kez mastürbasyon yapıyordum. Ama 1-2 haftadır yapmıyorum. Her sabah kalktığımda penisimin ucunda bir sıvı oluyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, o yapışkan dediğin madde penisin ağzını yapıştırıyor ve kapatıyor gibi yapıyor. İç çamaşırında leke bırakıyor. Penisin etrafında kabuklanır gibi bir görüntü varsa büyük ölçüde idrar yollarında enfeksiyon söz konusu. İdrar tahlili gerekir. Ama bu sıvı yumurta akı gibi biraz dokununca uzayan, saydam bir madde ise zevk suyudur.

Haberin Devamı

Cesaret edemiyorum

21 yaşında kızım. 2 yıl önce bir birlikteliğim oldu. Sevgilim parmağını vajinama soktu. Şimdi başkasıyla evlenmeyi düşünüyorum. Kızlığım bozulmuştur diye evlenmeye korkuyorum. Bunu sevgilime de anlatamam. Ne yapacağımı bilemiyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, anlatmayacaksın. Delinin aklına taş getirmenin ne anlamı var? Kanayabilir. Kanamazsa “Esnektir” dersin. Emin olmak için bir kadın doğum uzmanına gidersin. Alınacak ciddi önlemler varsa alırsın. Çünkü bir maille tüm sorumluluğu üzerime alamam. Ama bu işler de bu kadar ayrıntılı düşünce ve yollarla geçiştirilmiyor.

Kızlığım bozuldu mu?

25 yaşındayım. Nişanlımla kıyafetlerimiz üzerimizdeyken bir şeyler yaşadık. Sevgilim sert hareket etti sanırım, çünkü kahverengi kan geldi. Yaklaşık 2 saat sonra da adet gördüm. Sizce kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, ne zarar gördü ne yırtıldı. Her şey saat gibi tıkır tıkır işliyor. Kızlık zarın da sağlam yerinde duruyor.

Endişeliyim

21 yaşındayım. Sevgilimle aynı evde kalmamız gerekebilir. Bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum. Aynı evde olursak ilişkiye gireceğimizi biliyorum. Bu da beni endişelendiriyor.

CEVAP

Değerli okurum, bir bilene sor. Bir bileni sayıyorum. Annen, baban, partnerin yani evleneceğin kızının annesi, babası. Tabii ki kızın kendisi ve sen. En doğru yanıtı ikiniz vereceksiniz. Bu 6 kişilik grup bile yetmez.

Haberin Devamı

Kızın ablası, teyzesi falan da vardır. Belki senin deden de bu işe karışabilir. Hadi onlardan bilgi topla. Takıldığın bir yer olursa bana sor. Sen seni bil sen seni. Sen seni bilmezsen kızartırlar enseni.

Geç orgazm oluyorum

22 yaşında, 1 yıllık evli kadınım. Ben çok geç orgazm oluyorum. Bu durum eşimi zorluyor. İlişkimiz etkileniyor. Ne yapabiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlarda orgazm sorunu çok yaygın. Çözümü zor. Sanırım fantezilerin devreye girmesi gerekiyor. Olayı da tek boyuttan çıkarıp romantik, duygusal ortamlarda yaşayın, sen kendini frenlemeden “Yine mi geç orgazm olacağım?” demeden olaya girin bakalım. Eşin de boş durmasın, sana destek versin, ruhunu okşasın.

Nasıl orgazm olurlar?

18 yaşında kızım. Bu yıl mastürbasyona başladım. Orgazm kadınlarda nasıl oluyor? Elime gelen sıvı boşaldığımı mı gösteriyor.

CEVAP

Sevgili okurum, aşağıya elini uzatma. Orgazm demek kadından bir şeyin gelmesi demek değildir. Vajina nemlenebilir. İkisi birbirinden farklıdır. Orgazm bir bardak suyu ya da limonatayı sıcak günde içince “Oh be” demek gibi bir duygudur.

Haberin Devamı

Büyükleri seviyorum

19 yaşındayım. Kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum. İlişkilerimden çok çabuk sıkılıyorum. Yeni kız arkadaşlar ediniyorum. Bu yönümden nefret ediyorum.

CEVAP

Değerli okurum, sadece nefret etsen iyi. Ben bundan rahatsız olmaya başladım. Önüne geleni muz soyar gibi soyup, kabuklarını atıyorsun. Ya bir gün sen attığın o muz kabuğuna basarsan, bir anda nalları havada bulursun.

Yavrum, 20-27 yaşları arası kızlar büyük değil. Olgun dönemin güzel kızları. Ben sandım ki 40-50’li yaşlara düşkünsün. O zaman onun adına bilinçaltı anne sevdası diyecektim. Hadi biraz aklını kullan. Daha ufaklıklara da dokunma. Ayıp oluyor ya.

Penisim yamuk

19 yaşındayım. Cinsel organım aşağı doğru yamuk. Acaba bir zararı olabilir mi? Kız arkadaşımla ilişkiye girsem mi?

CEVAP

Değerli okurum, zararı olmaz. Ama ilişkinin kız arkadaşına ne kadar zarar vereceğini bir ölçsen, düşünsen sonra karar versen diyorum. O düşüncelerin içinde eğrilik devede kulak kalır. Asıl önemlisi kızın hayatı, ailesi ve senin sorumluluğun, delikanlılığın.

Sertleşmiyor

45 yaşındayım, 7-8 yıldır sertleşme sorunu yaşıyorum. 23 yıllık şeker hastasıyım, insülin kullanıyorum. Şekerim düşük ya da yüksek olduğu zaman sertleşme sorunum oluyor. Geceleri sabaha karşı uyurken sertleşme oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, anlattıklarına göre sağlamsın. Yine de bu teşhisin kesinleşmesi için büyük bir laboratuvarda renkli peni dopleri yaptır. Damarlardaki kaçak var mı ona bakalım. Çünkü şeker hastalığı böyle sonuçlar yaratıyor. Sonucu bana bildir, çare bulalım.

Bozulmuş mudur?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 4 yıllık ilişkim var. Sevgilim vajinamı zorladı. Canım çok yandığı için bıraktı. Tuvalete gittiğimde biraz kan vardı. Ertesi gün de benden yine kan geldi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, evet bozulmuştur. En azından yarı yarıya yırtılmış olabilir. Daha sonraki ilişkilerde kanayabilir de, kanamayabilir de. Kapalı bir kutu uzaktan bilinmiyor.

BÖYLE SORU YOK!

O cihaz var mı?

Ben 46 eşim 40 yaşında. Çok güzel cinsel beraberliğimiz var. Ben daha çok sadece boşalma anında haz duyuyorsam, eşim tüm sevişme boyunca zevk alıyor. İzlediğim dizide erkek, başına bir cihaz takarak partnerinin de yaşadığı zevki hissedebiliyordu. Böyle bir cihazın yapılabilmesi mümkün mü?

CEVAP

Şimdilik hayır okurum, bilim kurguyu yaşamıyoruz. Sanal ilişki değil, canlı canlı birlikte oluyorsunuz. Buradan tüm insanlar senin bu cihazı istediğini öğrendiler. Hepsi şu anda inan bana işin başındalar. Senin hayalini gerçekleştirmeye yoğunlaştılar.

Sana masal dünyası kurgulamaya çalışıyorlar. Yakında eline ulaşacaktır. Sen toz pembe hayaller kurmaya devam et. Sayende ne icatlar olacak, birlikte göreceğiz.

GÜNÜN SORULARI

Beni istiyor

18 yaşındayım. Epey yakışıklıyım. Bu kızlar benimle birlikte olmak istiyor. Hepsi azmış. Ne yapacağım?

CEVAP

Hımm!!! Anladım yavrum, peki kız arkadaşların böyle yaparken sen ne yapıyorsun? Söyle bakayım bana, ananın dizinin dibinde mi oturuyorsun? İnanmadım ama neyse. Ancak kızlara kıyamadım.

Senin gibi taze kan, yakışıklı, jön bir delikanlının kızlara “Azgın” demesini yakıştıramadım. Gözünde miyop ya da astigmat mı var? Sık sık kulakların çınlıyor mu? Kalbin hızlı atıyor mu? Yüzün kararıyor mu? İşte bu son sorduğuma ben yanıt vereyim, sende utanma kalmamış, vah haline.

Kız terk etti

18 yaşındayım. Kız arkadaşım cinsellik konusunda rahattı. Ama 1.5 ay sonra benden ayrıldı. Cinsel ilişkiye girmedim diye mi bitti?

CEVAP

Oğlum, doğruyu yapmışsın. Bu yaşlarda okuldan kaçan mı, uyuşturucu deneyen mi ararsın? Tümü irade yetersizliğinden. Kızın cinsel istekleri beynini fena sıkıştırmış ki yarınları düşünmemiş. Aradığını bulamayınca seni bırakmış. Kurtulmuşsun. Bakalım kimin başını yakacak?

Bu son sözüm 18 yaşından küçük olanlar için geçerlidir. 18 yaşından büyük olanlar da ‘Başlarına yağacak karı eritsinler’ ben ona karışmıyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyin tutsaklığı uyuşturucu bağımlılığı gibidir. Halinden şikayet etmez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder