Dilara Doğan Cardi B.: Abartılar kraliçesi
HABERİ PAYLAŞ

Cardi B.: Abartılar kraliçesi

Bizim Türk dizilerine kafayı takan Amerikalı rapçi Cardi B, Elle dergisinin kapağı oldu. Kapağın tarzını, Cardi’nin stil karmaşasını açıklamaya dilim varmıyor. Cardi’nin öteki adı tam olarak ‘abartılar abartısı'. Yelpaze görevi gören o kirpiklerin alaturkalığı, tırnaklardan zaten artık bahsetmemize bile gerek yok. Bizim dizilerden sonra stil yarışmalarını da izlesin de bir iki şey öğrensin bari. Hahaha! “Şimdi hangi diziyi izleyeyim?” diye Türk takipçilerine sormuş. Çoğunluk ‘Aşk-ı Memnu', cevabını vermiş. Aralarda birkaç tane de ‘Cennet Mahallesi’ gördüm. Tavsiye gibi tavsiye resmen. Bu şekli anca Cennet Mahallesi paklar.

Haberin Devamı

Cardi B.: Abartılar kraliçesi

Oy tombuling tombuling

Göksel Instagram hesabında bu hafta bikinili fotoğrafını paylaştı. Her zaman balık etli gördüğümüz Göksel fotoğrafın altına “Bu yaz herkes biraz tombuling” yazmış. Tombuling tayfa her yaz tombuling valla. Bu yazla pek ilgisi yok o işin. Karantina döneminde hepimiz ekstra tombuling olabiliriz belki ama Göksel, bel oyuğundan hiçbir şey kaybetmemiş. Hâlâ kenarı ipli bikini giyebiliyor sonuçta. Photoshop var mıdır yok mudur bilmem ama zayıfing içerikli, kusursuz bikinili paylaşımlardan çok sıkıldım. Tombuling paylaşımlar artarak çoğalsın.

Cardi B.: Abartılar kraliçesi

Benzer çifte kumrular

Çifte ve taze kumrularımız Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinin İtalya şubesini buldum. Dünyaca ünlü blogger Valentina Ferragni ve sevgilisi Luca Vezil. Kadını, Hadise’ye, sevgilisini Kaan Yıldırım’a çok benzettim. “Çiftten yeni bir fotoğraf daha” yazılı bir bültenle tüm magazin basınına servis etsem kimse “Bunlar onlar değil” demez. Ferragni ve sevgilisi uzun zamandır birlikte darısı bizimkilerin başına.

Cardi B.: Abartılar kraliçesi

Bu nasıl 23?

Bu hafta Jennergillerden Kylie Jenner’ın doğum günüydü. Gerçek kardeş, üvey kardeş hepsi bir güzel kutladı Kylie’nin doğum gününü. En çok ablası Kim Kardashian’ın kutlamasını sevdim. Kylie’nin 23 yaşına girdiğine inanamıyormuş. Vallahi ben de kendisini tanıyor olsam ve doğum gününü kutluyor olsam, aynen bu cümleyi kullanarak kutlardım. 23 yaş, 23 yaş olalı böyle zulüm görmedi. Küçüklük fotoğrafına baktıktan sonra şimdiki haline bakınca sadece ve sadece 23 yıl yaşamış olduğunu bilmek akıl sağlığını bozuyor insanın. 23 yıl yaşayıp bu kadar yıllanmış durmak ciddi başarı. Seneye, parası neyse verip dört yaş birden alsın mümkünse.

Haberin Devamı

Cardi B.: Abartılar kraliçesi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder