Bekir Saçar Eşekle Cunda hatırası
HABERİ PAYLAŞ

Eşekle Cunda hatırası

Büyüleyici doğası ve tertemiz deniziyle meşhur olan Ayvalık, Türk ekonomisine yön veren birçok iş adamı ve iş kadının da yeni uğrak yeri. İş insanı Cem Boyner, Güler Sabancı ve Halis Komili buldukları her fırsatta Cunda’daki malikanelerine gidip tatil yapıyor. Cem Boyner bu hafta Cunda’daydı. Asırlık zeytin ağaçlarının arasındaki 200 yıllık yazlık evinde tatil yapan Cem Bey kızı Ayşe Boyner ile doğada yürüyüş yaparken eşekle bu hatıra fotoğrafını çektirdi.

Eşekle Cunda hatırası


Eski mankenlerin rahatlama tatili

Marmaris Çamlı koyundaki Bonjuk Bay kamp alanının bilmeyen yoktur. Hani şu denize sıfır orman içinde doğayla baş başa tatil yapılan ve, öğrenme, yaratıcılık ve gelişim programları dahilinde interaktif tatil yapılan yer. Her hafta farklı etkinliklerin, workshopların yapıldığı kampa bu hafta katılanlar arasında eski menken Sabahat Doğanyılmaz ve Tuba Ünsal’da vardı. Tuba ile Sabahat yoga kampta, nefes terapisi, detoks ve meditasyon yaptılar. Gece düzenlenen veda partisine de Tuba, Kızılderili, Sabahat’ta kovboy kostümüyle katıldılar.

Haberin Devamı

Eşekle Cunda hatırası


Boğaz’da kız kıza doğum günü

İstanbul cemiyet hayatının en zarif, en havalı kadınlarından Yeşim Karakazan’ın evinde verdiği yaz ve doğum günü partileri sosyetede çok konuşulur. Pandemi dolayısıyla bu yaz o şaşalı davetlerini vermeyen Yeşim, doğum gününü önceki gün yakın arkadaşları Ebru Gökçek, Rebi Dilmen, Aslı Taciroğlu ve Müge İlaldı ile Boğaz’da yat gezisiyle kutladı.

Eşekle Cunda hatırası

Sıradaki haber yükleniyor...
holder