Doç. Dr. Gökçen Erdoğan Cinsellikte fırsat eşitliği
HABERİ PAYLAŞ

Cinsellikte fırsat eşitliği

Kadının sekse dair bakışına çok da kafa yorulmayan bir ülkede yaşıyoruz malumunuz. Buralarda daha mühim olan, kadının erkeğe kadınlık yapması ve erkeğin en nihayetinde tatmin olması. Üstelik hem orgazmla hem de kadının tatlı dili ve övgü dolu sözleriyle. “Harikasın, aslansın, kaplansın” işte, tahmin edebileceğiniz sözcükler. Oysa biz uzunca bir süredir cinsel devrimden söz ediyoruz. Bu devrim, herkesin her yerde her şekilde sevişmesi, durmadan sevişmesi, sevişmesi ve sevişmesi anlamına gelmiyor. Hatta bu bir devrim de olmamalı ya bu topraklarda öyle oluyor işte adı. Kadının da dürtüleri olduğunu ve cinsellikte fırsat eşitliğini savunuyoruz. Evet tam şu an buldum; tanımı bu. Cinsellikte fırsat eşitliği istiyoruz!

Haberin Devamı

Cinsellikte fırsat eşitliği

Kadınlar da erkekleri tarafından güzel sözcüklerle ve ağızlara layık bir ön sevişmeyle doyuma doğru gitmeyi hak ediyorlar. Ama istiyorlarsa. İstemiyorlarsa da isteklerine kulak vermeli. Fantezilerde kadınların da hakkı olmalı. Favori pozisyonları, cinsel ilişki sıklığı ve partner seçiminde en az erkekler kadar belirgin fikirleri var kadınların.

Kadınlar da gerçek çığlıklar atmak istiyor

Sekste fırsat tanınırsa yalnızca kendileri yükselmez erkekleri de epey yükseltirler üstelik. Malumunuz yuva yapma işini de bize yıktınız. Ben bu yazıyı daha çok erkeklere yazdım. Ayıbı yok, kadınlar da gerçek çığlıklar atmak istiyor, ben sözcüleri olayım. Attığımız çığlıkların, 'ah'lamalarımızın 'oh'larımızın büyük kısmı Oscarlık. Kimse kimseyi kandırmak istemez ama inanın buna nesillerdir mecbur bırakıldık. Bizim gerçekleşmesini beklediğimiz devrimin bir ucundan tutabilirsiniz.

Cinsellikte fırsat eşitliği

Bugün sevgilinize ya da eşinize, onun için yatakta ne yapabileceğinizi, orgazma en kolay hangi biçimde ulaşabildiğini, nasıl rahat hissettiğini, ön sevişme hakkındaki fikrini sorabilirsiniz. Sizden önceki yaşamını bilmek ve düşünmek istemeyebilirsiniz ama bilin ki önemli olan an ve sizsiniz. Bolca pratikle öğrenilmeyen bir dil söylesenize bana; aranızda en ücra köşelere ulaşan bir dil geliştirin. Bizim erkeğe ama en çok yatakta devrimci erkeklere ve sevişirken fırsat eşitliğine ihtiyacımız var, bilin.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder