Yasak sonrası Menekşe Sahili'nde denize girdiler: Koronadan korkmuyoruz

Yasak sonrası Menekşe Sahili'nde denize girdiler: Koronadan korkmuyoruz

Koronavirüs (corona virüsü) tedbirleri kapsamında uygulanan hafta sonu yasaklarının kaldırılması ile vatandaşlar soluğu Florya Menekşe Plajı'nda aldı. Serinlemek isteyenler denize giren vatandaşlar 'Koronadan korkmuyorruz' dedi.

Koranavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ilk kez bu hafta sonu kaldırıldı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar güneşli havada Florya Menekşe Plajı'na koştu.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren sahile gelen vatandaşlar serinlemek için denize girdi. Bazı vatandaşlar da ağaç gölgesinde güneşin tadını çıkarırken kimileri de yemeğini getirip denizin tadını çıkardı.

'ÇOK MUTLUYUZ'

Sahilde soluğu alan Tahsin Yücel çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Uzun zamandan sonra pandemi sürecinden dolayı bunaldık sahil havası alıp, kahvaltı yapıp denize girmek için geldik. Arkadaşlarım girdi ben şu an buradayım ilerleyen zamanlarda denize girmeyi düşünüyorum” dedi.

'KORONADAN KORKMUYORUZ'

Cumhurbaşkanına teşekkür eden Günay Mert Akpınar “Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun yasağı kaldırdı. 2 aydır evdeydik dışarı çıkamıyorduk çok mutsuzuz sonunda denize geldik korkmuyoruz” diye konuştu.

'YASAĞIN KALKMASI İYİ OLDU'

Yasin Çalkaya ise “Uzun zamandır denize gelemiyorduk karantinadan dolayı geçen sene bu zamanlarda çok defa gelmiştik deniz baya dolu yasakların kalkması iyi oldu. Keyifler iyi oldu şu an 18 yaş yasağı var inşallah o da kalkar onlar da gelirler” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN