Son Dakika: Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in Donk ve Fatih Terim sözleri sonrası kazan kaynıyor! Gözler basın toplantısında

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2021 11:32

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz'in geçtiğimiz gün kulüp televizyonunda takımımı hedef alan ifadelerinin ardından, 1905 GSYİAD yıldönümünde üyelerle yaptığı sohbetin dışarı sızmasıyla sarı kırmızılılarda gündem bir anda değişti. "Donk’un seks partilerinden bıktık" diyen Cengiz'in Fatih Terim için ise "Bir ABD’ye gidiyor, bir Bodrum'a" şeklinde bir çıkış yaptığı iddia edildi. Bir hafta içerisinde yaşanan iki krizin ardından gözler Terim'in cevabına çevrilirken Galatasaray'dan bu iddialarla ilgili bir yalanlama açıklaması geldi.

Haberin Devamı

Spor Arena - 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (1905 GSYİAD) yıldönümünde üyelerle sohbet eden Mustafa Cengiz'in sözlerinin kulaktan kulağa yayılmasıyla birlikte büyük kriz patlak verdi.

Başkan Cengiz'in üyelerle yaptığı sohbette kullandığı "Donk’un seks partilerinden bıktık. Futbolcular doğru dürüst antrenman yapmıyor. Akşam parti, sabah idman. Performanslarını başka yere harcıyorlar. İşin eğlencesindeler." sözleriyle birlikte teknik direktör Fatih Terim hakkındaki "Bir ABD’ye gidiyor, bir Bodrum'a" çıkışı Galatasaray'da büyük bir krize daha yol açtı.

GÖZLER FATİH TERİM'İN CEVABINDA

Son haftalarda ligde düşüş yaşayan Galatasaray'da futbolcu ve teknik heyetin dikkatinin sahada olmadığına vurgular yapan Mustafa Cengiz'in sözleri sonrası gözler Fatih Terim'in vereceği tepkiye çevrildi.

Haberin Devamı

Futbolcularının Göztepe karşılaşmasında konsantrasyon kaybı yaşamasını istemeyen Fatih Terim, başkan Mustafa Cengiz'e tepkisini İzmir'deki maçın ardından yayıncı kuruluş röportajında ve basın toplantısında dile getirebileceği öğrenildi.

GALATASARAY'DAN YALANLAMA AÇIKLAMASI GELDİ

Galatasaray Spor Kulübü, konuyla ilgili yalanlama açıklamasını saat 17:41'de yaptı.

Açıklama şu şekilde:

Bugün basında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in 20 Genel Kurul üyesinin olduğu ortamda söylediği iddia edilen sözler tamamen hayal ürünüdür.

Hiçbir gerçekçiliği bulunmayan ve her cümlesi iftira dolu bu ifadeleri manşetine taşıyarak Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’i kamuoyu önünde itibarsızlaştırma çabası içinde bulunmak en hafif tabiriyle ahlaksızlıktır.

Bu tip hayal ürünü yalan haberler yapmanın gazeteciliğin hiçbir ilkesiyle bağdaşmadığını belirtir, Galatasaray camiasının, taraftarımızın ve kamuoyunun bu tip manipülatif haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Hiçbir gerçek dayanağı olmayan bu haberi yapanlarla ilgili gerekli hukuki işlemlerin başlatılacağını kamuoyuna saygıyla bildiririz.

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

BAKMADAN GEÇME!