Son Dakika Haberi | Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçeli futbolcularda pozitif vaka

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haberi | Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçeli futbolcularda pozitif vaka
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2020 12:56

Galatasaray Kulübü, Covid 19 testi sonrası iki futbolcunun testinin pozitif çıktığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Klinik şikayeti olmayan oyuncularımız için izolasyon ve tedavi sürecine başlanmıştır. Konu ile ilgili yeni bir gelişme oldukça kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir." ifadeleri yer aldı. Galatasaray'ın ardından Trabzonspor da test sonuçlarını paylaştı. Buna göre bir futbolcuda pozitif belirtiler görüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü, yapılan testler sonucunda iki futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Kulüpten yapılan duyuruda, "Kulübümüz tarafından, 2020-2021 sezonu öncesi Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park’ın ve Liv Hospital’ın katkılarıyla tatil dönüşü yapılan Covid-19 PCR testleri sonrası, iki oyuncumuzun sonuçlarının pozitif olduğu tespit edilmiştir. Klinik şikayeti olmayan oyuncularımız için izolasyon ve tedavi sürecine başlanmıştır. Konu ile ilgili yeni bir gelişme oldukça kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir." ifadeleri kullanıldı.

TRABZONSPOR'DA DA POZİTİF VAKA

Galatasaray'ın ardından Trabzonspor da test sonuçlarını paylaştı. Buna göre bir futbolcuda pozitif belirtiler görüldü.

Haberin Devamı

"Trabzon’da bulunan Futbol A takımımızdaki bir oyuncumuzun, COVID-19 belirtileri hissetmesi nedeniyle yaptırdığı PCR testi pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumu iyi olan futbolcumuz ev izolasyonuna alınmış ve tedavisine başlanmıştır."

FENERBAHÇE DÜN AKŞAM DUYURMUŞTU

Dün akşam da Fenerbahçe, bir futbolcu ve tesis çalışanında virüse rastlandığını açıklamıştı.

 

 

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

BAKMADAN GEÇME!