Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk ile görüştü

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk ile görüştü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2021 20:46

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tesla ve SpaceX'in Kurucusu Elon Musk ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan daha sonra BiP ve Telegram hesaplarından görüşmenin ayrıntılarına yer verdiği paylaşımlarda bulundu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan-Musk görüşmesinde, Türkiye'deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususlar ele alındı.

"TEKNOLOJİ ALANINDA ATILAN HER ADIMI DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BİP ve Telegram'dan Elon Musk ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarını paylaştı. Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili kardeşim, bugün Tesla ve SpaceX’in Kurucusu Elon Musk ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Görüşmede, Türkiye’deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususları ele aldık. Teknoloji alanında ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmeyi ve milletimize fayda sağlama amacıyla bu alanda atılan her adımı desteklemeyi sürdüreceğiz."

Haberin Devamı

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!