Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Mariano ile sezon sonunda yoları ayıracak olan Galatasaray'da sağ bek konusunda plan netleşmeye başladı.

        2

        Brezilyalı oyuncunun yerini yine kaliteli bir isimle doldurmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar aradığı ismi İspanya'da buldu.

        3

        Atletico Madrid'den Santiago Arias'ı gündemine alan Galatasaray'ın bu transferde önemli yol kat ettiği ifade edildi.

        4

        Kolombiya basınında yer alan haberlere göre; Aslan, İspanyol ekibi ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcuyu kiralamaya yakın.

        5

        Kolombiyalı futbolcunun Radamel Falcao faktörü nedeniyle Galatasaray'a sıcak baktığı kaydedilirken sezonun tamamlanmasının ardından resmi girişimlerin başlaması bekleniyor.

        6

        KAYNAK İÇİN DEV SATIŞ!

        Galatasaray'da oyuncu satışı konusunda da önemli iddialar gelmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılıların iki yıldızı Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda, Arabistan ekiplerinin gözdesi olurken yönetim de planını belirledi.

        7

        İki yıldıza 10'ar milyon Euro fiyat biçen Galatasaray yönetimi, bu satışlarla yeni takviyeler için kaynak yaratmayı hedefliyor.

        8

        Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal ile Al Ittihad’ın uzun süredir radarında olan Belhanda için konuşulan tekliflerin sezon sonunda resmileşmesi bekleniyor.

        9

        Feghouli için ise devrede olan Al Nasr, yıldız oyuncu için fiyat alırken 10 milyon Euro yanıtı sonrası düşünmek için süre istedi.

        10

        Galatasaray bu satışlarla bir taşta iki kuş vurmayı hedeflerken ilk amaç bonservis gelir elde etmek.

        11

        Sarı-kırmızılıların ikinci hedefi ise Feghouli’nin 3 milyon 750 bin Euro, Belhanda’nın ise 3.5 milyon Euro'luk maaşından kurtulmak olacak ve yeni transferler için de yer açılacak.

        12

        SAĞ KANADA GENÇLİK AŞISI

        Galatasaray için Arjantin basınından Pedro De La Vega iddiası geldi.

        13

        Lanus takımında forma giyen 19 yaşındaki golcü kanat oyuncusu Vega'ya İnter, Sporting Lizbon ve Atalanta'nın yanı sıra Galatasaray'ın da talip olduğu yazıldı.

        14

        19 yaşındaki golcü sağ kanat oyuncusu, bu sezon 17 maçta 4 gol attı ve dikkatleri üzerine çekti.

        15

        OĞULCAN HAZIR KITA

        Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Oğulcan Çağlayan, Galatasaray forması giymek için gün sayıyor.

        16

        Sarı-kırmızılılar ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan 24 yaşındaki futbolcunun sezon bitiminde resmi imzayı atması bekleniyor.

        17

        Çaykur Rize'nin sportif direktörü Yılmaz Bal da transferde adı son günlerde Galatasaray ile anılan Oğulcan Çağlayan'ın kariyeriyle alakalı farklı planlarının bulunduğunu söyledi.

        18

        Bal, "Kendisiyle görüşüyoruz, benimle birebir görüşmesinde geleceğiyle ilgili farklı düşüncelerinin olabileceğini söyledi. Oğulcan'ın, eğer gidecekse önümüzdeki 8 maçta çok fayda sağlayıp, elinden gelen her şeyi Rizespor için yaparak gitme isteği var." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ