Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serdar Ortaç: Yalnız ölmek istiyorum! - Magazin haberleri
        1

        Karantina sürecinde takipçileriyle sık sık bir araya gelen Serdar Ortaç, önceki gün Instagram üzerinden bir canlı yayına katıldı.

        2

        "NAZARA GELDİM"

        Sunucu ve yazar Yelda Kırçuval'ın sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

        Sosyal medyada yemek yerken fotoğraf paylaşmak, okyanusta sörf yaparken veya havuzda yüzerken fotoğraf paylaşmak oldukça yanlış. Olmayanın gözüne sokunca hasetlik, kıskançlık ve nazar oluyor. 25 yıl boyunca rüzgar gibi yaşadım. Göze, nazara geldim.

        3

        Hiçbir hedefi olmadığını belirten Ortaç, "Tek hedefim huzurlu ve sağlıklı olarak hayatımı bitirmek. Yaş ilerledikçe 'keşke' dediğim en büyük şey vakıf kurmak. Keşke Serdar Ortaç Vakfı'm olsaydı. Ölene kadar adı benimle yaşar, güzel işler yapardım" şeklinde konuştu.

        4

        "BAZI İNSANLARDAN BİR TANE ÇIKAR"

        Serdar Ortaç, "Ülkemizin birçok şehrinde muazzam yetenekler var. Mecalim olsa yeni yetenek bulmak isterdim ama maalesef öyle bir enerjim yok. Bazı insanlardan bir tane çıkar. Müslüm Gürses'ten, İbrahim Tatlıses'ten bir daha gelmez bu dünyaya" ifadelerini kullandı.

        5

        "İLİŞKİMİZ YÜRÜMEDİ"

        Eski sevgilisi Seçil Gür ile ilgili de konuşan 50 yaşındaki Ortaç, şunları söyledi:

        İki ay ilişki yaşadık. O kadar iyi bir kız ki anlatamam ama ilişkimiz yürümedi. İnanılmaz yetenekli bir kız. Profesyonel olarak hep yanındayım.

        6

        "BİR KADINA VERECEK HUZURUM KALMADI"

        Yalnız başına ölmek istediğini dile getiren Ortaç, "Artık ilişki kurmak istemiyorum. Son kararım yalnız ölmek. Artık bir kadına verecek huzurum kalmadı" şeklinde konuştu.