Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İşte Falcao'nun fiyatı! Galatasara son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen arada Galatasaray'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

        2

        Tüm kulüplerin yaşadığı ekonomik darboğaz nedeniyle sarı-kırmızılı yönetimin futbolcu maaşlarında indirme gitmeyi planlaması sonrası, Radamel Falcao'nun takımdan ayrılabileceği konuşuluyordu.

        3

        Katar ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri, değerlendirmeye aldığı öne sürülen Kolombiyalı yıldız için ülkesinden dikkat çeken bir haber geldi.

        4

        ‘es.besoccer.com’ sitesi, 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncunun ayrılması halinde fiyatının belli olduğunun altını çizerek şu ifadeleri kullandı:

        5

        “Falcao’yu isteyen 15 milyon dolar vermeli. Galatasaray ancak böyle bir rakam karşılığında onun gidişine izin verebilir."

        6

        "Yoksa kariyerine Türkiye’de devam edecek. Futbolcu ve kulüp, birbirlerinden memnun”

        7

        YARDIM MELEĞİ

        Öte yandan ülkemizde sağlık kuruluşlarına yardımda bulunan 34 yaşındaki futbolcu, Kolombiya’yı da unutmadı.

        8

        Falcao toplamda 3 yardım kuruluşuna destek verdi. 1700 yardım kolisinin bedelini ödeyen Kolombiyalı ayrıca muhtaç durumdaki 300 ailenin kirasını karşıladı. Kanserli çocukları da unutmayan tecrübeli yıldız, bir vakfa bağışta bulundu. Rakam açıklanmadı.

        9

        ONYEKURU MÜJDESİ!

        Geçtiğimiz sezonki müthiş performansının ardından Moanco'nun yolunu tutsa da devre arasında yeniden Galatasaray'a kiralanan Henry Onyekurur için mesaj var.

        10

        Fransız basınına göre; Monaco’yla 2024’e kadar mukavelesi bulunan Henry Onyekuru, geri dönmeye hiç niyetli değil.

        11

        Fransız ekibinden sezon sonuna kadar Galatasaray’a kiralanan Nijeryalı futbolcu, sezonun uzamasından kendi adına oldukça memnun.

        12

        22 yaşındaki futbolcunun, bu sayede önümüzdeki sezon da Galatasaray’da oynamasının kolaylaşacağını düşündüğü ifade edilirken menajerine takımda kalmakla ilgili talimat verdiği bildirildi.

        13

        1 SEZON DAHA KİRALIK KALACAK

        Buna göre; oyuncunun temsilcisi, Monaco Yönetimi’yle telefon görüşmeleri yaparak Henry Onyekuru’nun bir sezon daha Galatasaray’da kalmasını talep edecek.

        14

        Geçtiğimiz sezon da kiralık olarak Sarı-Kırmızılı formayı giyen genç yetenek, kazanılan şampiyonlukta büyük bir rol oynamıştı.

        15

        Ancak tapusunu elinde bulunduran Premier Lig ekibi Everton, sezon sonunda onu 13.5 milyon Euro karşılığında Monaco’ya satmıştı.

        16

        BABEL'E DÖNÜŞ YOLU KAPALI

        Hollanda basını, Ajax'la kiralık sözleşmesi sona eren Ryan Babel'le ilgili son durumu yazdı.

        17

        Haberde “Babel, kiralandığı Ajax’tan Galatasaray’a dönecek ama Türk devi onu geri istemiyor. Kulüple 2022’ye kadar mukavelesi bulunmasına rağmen muhtemelen yeniden kiralanacak” ifadeleri kullandı.

        18

        İSTENMEYEN ADAM DIAGNE

        Galatasaray'ın sezon başında Belçika ekibi Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne, taraftara da yaranamadı.

        19

        Uzun süredir kadro dışı olan Senegalli futbolcu için "Kalmalı mı, gitmeli mi?" şeklinde yapılan taraftar anketinde %67 ile "Gitsin" seçeneği ön plana çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ