Haberler

Ünlü şarkıcı Halsey saçlarını kazıttı! Yeni imajı herkesi şoke etti

Güncelleme:

Yüzde 11 oranında Türk DNA'sına sahip olduğunu açıklayan ve Türkiye tatiliyle gündemde olan Macar asıllı Amerikalı şarkıcı Halsey, saçlarını kazıtıp sosyal medya hesabından paylaştı. Halsey, yeni imajıyla takipçilerini şoke etti.

Ünlü şarkıcı Halsey, yeni imajını Instagram hesabından paylaşıp, "Tam bere havası" notunu düştü. Saçlarını kazıtan 26 yaşındaki Halsey, yeni imajını takipçileriyle paylaştı. Bir videosunu yayınlayan Halsey, "Bunu yaptım" ifadelerini kullandı. Şarkıcı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kazanmış saçlarını özlediği için böyle bir değişiklik yaptığını ifade etti.

Asıl adı Ashley Nicolette Frangipane olan şarkıcı Halsey, haziran ayında Türk DNA'sına sahip olduğunu açıklamıştı. Macar asıllı yıldız, geçtiğimiz günlerde de Twitter hesabından, "Herkes sakin olsun lütfen" mesajını yayınlamış ve çok konuşulan isimler arasında yer almıştı. Türkiye tatiliyle gündemde olan şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı.

"TÜRKÇE ÖĞRENİYORUM"

Halsey, daha önce de Türkçe klavyesini paylaşarak "Türkçe öğreniyorum!" şeklinde tweet atmıştı.

Ünlü şarkıcı Halsey saçlarını kazıttı, takipçilerini şoke etti

Ünlü şarkıcı Halsey saçlarını kazıttı, takipçilerini şoke etti

Ünlü şarkıcı Halsey saçlarını kazıttı, takipçilerini şoke etti

Ünlü şarkıcı Halsey saçlarını kazıttı, takipçilerini şoke etti

Ünlü şarkıcı Halsey saçlarını kazıttı, takipçilerini şoke etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Halsey Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (17)

dedeoğlu:

Macarların Türk kavminin bir koluna mensup olduğu zaten biliniyor.

14
0
yanıtYanıtla
kibris:

guzelolmus bence

9
1
yanıtYanıtla
Zek:

Kıbrıslısın?

yanıt0
yanıt0
osman kartal:

demekki 9 babası varmış annesinin anlatımına göre biri türk müş . buna çok aşı yapılmış ağaç diyebiliriz

4
4
yanıtYanıtla
DOLARLA MAAŞ ALMAYAN adam:

Yakında SGK beyin resetleme işlemine baslıcak bi ön kayıt yaptır derim.

yanıt0
yanıt0
YASLI KURT:

Farkettumde bizim citirlardan farkin yok laaa, eyisin eyiii

1
6
yanıtYanıtla
ekrem:

macarlar türk zaten . . islamı kabül etmemiş sonradan avrupallıalrıla karışmıştır. . kendini macar demiş. . ama türk kökenli olduğu için DNA sının türk çıkması normaldır

3
3
yanıtYanıtla
mehmetk:

sen de islamı kabul edip araplara karıştın.

yanıt10
yanıt2
uratin:

biz araplara karışsak sen arap milliyetçiliği yapıyodun şuan köle

yanıt0
yanıt0
1 Türk:

Tüm bulara hiç gerek yok döner ile ayranı aynı anda bitirebiliyorsan sende bizdensin demektir :)))

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title