Haberler

Yolcular, maske takmalarını söyleyen vatmanı dövdüler

Güncelleme:

Ukrayna'da koronavirüse karşı maske takmayan yolcuları maske takmaları konusunda uyaran tramvayın vatmanı yolcular tarafından darbedildi.

Tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınından korunmak için uzmanların tavsiye ettiği maske takılmasına dünyanın çeşitli noktalarında da uymayanlar oluyor. Ukrayna'da da maske takmayanlar kendilerini uyaran vatmana saldırdı.

MASKE UYARISI YAPAN VATMANI TRAMVAYDAN İNDİRİP DÖVDÜLER

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 33K numaralı tramvayın vatmanı Petra Zaparojtsa Durağı'na geldiği sırada maskesiz yolcuları uyarınca tartışma çıktı. Tartışmanın giderek büyümesi sonucu öfkeli yolcular vatmanı tramvaydan indirerek, sokak ortasında dövdü.

POLİS, VATMANI KURTARDI

Polisin olay yerine gelmesi ile vatman öfkeli yolcuların elinden kurtarıldı. Vatman, kendisine saldıran yolculardan şikayetçi oldu.

UKRAYNA'DA SON DURUM

Worldometers sitesinin verilerine göre Ukrayna'da 26 bin 514 kişide koronavirüs tespit edildi. Ülkede salgın nedeniyle 777 kişi ise hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Ukrayna Kiev Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title