Haberler

Trafikte saldırıya uğrayan doktor, dehşet anlarını anlattı: Yumrukla saldırıp eşarbımı çıkardı

Güncelleme:

İstanbul'da trafikte tehdit edilip önü kesilen genç kadının ifadesi ortaya çıktı. Yaşadıklarının şokunu atlatamayan genç kadın, darp edilip eşarbının çıkarıldığını gözyaşları içinde anlattı. Saldırgan ise gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

İstanbul Eyüpsultan'da trafikte tartıştığı kişinin saldırısına uğrayan Diş Doktoru Sena Koçak, dehşet anlarını gözyaşlarıyla anlattı. Koçak, aracının üzerine zıplayarak camını kıran zanlının kendisine yumrukla saldırdığını ve eşarbını çekip çıkardığını söyledi. Sosyal medyada büyük tepki çeken olay sonrası zanlı Emre E. gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

"ÖNE GEÇ GÖSTERECEĞİM SANA' DEDİ"

Yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlatan Sena Koçak, "İş yerimden çıktım evime ilerliyordum. Araçta tek başımaydım. Sinyalimi verip sağ tarafa doğru geçmeye çalıştım. O sırada kornaya yüklenmeye ve küfürler yağdırmaya başladı. Aracın camları açık olduğu için sesi geliyor. Durdum orada 'bana küfür edemezsin' dedim kendimi savundum. O sırada yanıma yanaşıp tekrar küfürleri şiddetlendirmeye başladı. Ağza alınmayacak şeyler söyledi. Yanındaki bayanlar da arkadan küfür ediyorlar bana. Bir yandan tehdit ediyor öne geç göstereceğim sana. Önümüzü kesti ilerleyen yolda. İndi aracından üstüme doğru yürümeye başladı." dedi.

"EŞARBIMI ÇIKARDI"

O sırada yardım çağırdığını ifade eden Koçak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Videoyu açmaya çalıştım. Sol kol tarafıma bir darbe aldım. Sonrasına zaten üstüme yürüyüp videoyu sonlandırdıktan sonra başımın sağ bölgesine darp yedim. Sonrasında eşarbımı tamamen çıkardı. Orada savunmasızdım. Kalabalık vardı ama tutamadılar. Arabanın üstüne çıkıp tepinmeye başladı. Polisimiz gece yarılarına kadar ilgilendiler. Devletimize güveniyorum bu vahşetin önüne geçmek istiyorum. Bugün bana olan yarın başkasının kızına, eşine olacak"

"EN AĞIR CEZAYI ALMASINI İSTİYORUM"

Hiçbir kadının ve hiçbir insanın bu şekilde bir muameleyi hak etmediğini söyleyen Koçak, "Ne yaparsam yapayım ki hiçbir suçum yok hiçbir şekilde bunu yapamaz. İnsanlık dışı, vahşet bu, magandalık. Günümüzde zaten kadına yönelik sıkıntıları biliyorsunuz. Benim oradaki amacım canım pahasına da olsa bu tarz insanları ellerini kollarını sallaya sallaya İstanbul'da gezmemeleri. Orada bana bıçak çekebilir, canıma kast edebilirdi, yaralayabilirdi. Hiçbiri gözümün önüne gelmedi. Hep eski çığlıklar geldi aklıma. Haberde adını duyduğumuz şiddet gören kadınlar geldi. O salınırsa can güvenliğimiz garantisini kim verecek. En ağır cezayı almasını istiyorum ki bir daha bir insana bu davranışı sergilemesinler" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Olay, akşam saatlerinde Alibeyköy'de yaşandı. Eyüpsultan Alibeyköy'de bir kişinin trafikte sinirlendiği kadına saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılırken, saldırgana tepki yağdı. Şahıs, önce gözaltına alındı daha sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (94)

dsffdsi:

Bence bu kadın hatalı ve öteki adamı tahrik ederek zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkığını düşünüyorum ama öteki adam haklıyken hatalı duruma düşmüş kendi salaklığı.

6
58
yanıtYanıtla
dsffdsi AKLINA ....:

NE ALAKA LAN MAL ! KUŞBEYİNLİ AZ ÖTEDE OYNA KLAVYE DELİKANLISI SENİ. AYNI ŞEY ANANIN BACININ BAŞINA GELSE BÖYLE ZEYTİNYAĞI FALAN KARIŞTIRIMISIN GÖRÜRÜZ OZAMAN.

yanıt28
yanıt1
Ecem:

Ne alaka aynı şey senin eşinin başına gelse acaba böyle diyebilecek misin ne kadar dengesizsin

yanıt12
yanıt1
Alperen:

Hatalı bile olsa her hata yapanın arabasının üstünde mi zıplayağız laf mı şimdi bu, bir de bayan bu

yanıt3
yanıt0
TOPUKLA!!!:

İŞTE BİR DE BÖYLE MALLAR VAR B. BEYİNLİ. . BENİM ARABAMIN ÜZERİNE ÇIKSAYDI ŞAHSEN ARABAYI ÜZERİNE SÜRER GEREKİRSE ÜSTÜNDEN GEÇERDİM İTİN!! SEN KİMSİN LAN KENDİNDEN GÜÇSÜZ GÖRDÜĞÜN BİR BAYANA ARTİSTLİK YAPIYORSUN, MUSUBET MAHLUK!!

yanıt8
yanıt0
Bir isan:

Yanlışta yapsa bayan haklı böyle tahammülsüz insanlar trafikten men edilmeli

42
2
yanıtYanıtla
Cemalccc:

Başörtüsü takan bi kadın İçin başörtüsü namusu gibidir... Bir kadının herhangi bir kıyafetini çıkarmaktan farkı yoktur. ki başörtüsü iç çamaşırı kadar değer görmüyor. İç çamaşırını çıkarmanın suçu cinsel saldırı olarak değerlendiriliyorsa , başörtüsü de en az o kadar cezai yaptırım gerektirmelidir. Bir kadının başörtüsünü çıkarmak inanca saygısızlıktır, kin nefret suçu oluşturur. Cezası ağır olmalı

37
2
yanıtYanıtla
...25:

Xaten kadin o kadar küfür yemis darp edilmiş anlatirken onlari normal anlatiyor sma basortumu cikardi derken nasil uzuluyor ... Allah belasini versin başörtüyü uzanan ellerin

yanıt17
yanıt2
Vatandas:

Trafik magandalarinin ehliyetleri omur boyu iptal edilse kimse artistlik yapamaz.

31
0
yanıtYanıtla
kerim:

Şiddetin kadını, doktoru olmaz şiddet yasası herkes için olmalı ve cezasıda ağır olmalı. Kişiye veya belli bir zümre için yasa olmaz. Bu çakma kabadayı karşısındaki bayan olduğu için şov yapıyor. Karşısındaki erkek olsa maçası yemez kuyruğunu sıkıştırır gider.

30
0
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title