Haberler

Son Dakika! Kartepe'de 13 Ocak'ta kaybolan doktorun cansız bedenine ulaşıldı

Güncelleme:

Son dakika! Kocaeli Kartepe'de 13 Ocak'ta kamyoneti ile gezmeye çıkan ve bir daha haber alınamayan Doktor Uğur Tolun'un cansız bedenine ulaşıldı. Uğur Tolun'a ait aracın, Derbent Mahallesi'nde bulunan kanala düştüğü belirlendi.

Başiskele ilçesinde özel bir hastanede görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Uğur Tolun, 13 Ocak günü Kartepe'de bulunan evinden çıktı. Kamyoneti ile en son Maşukiye'de görülen Uğur Tolun'dan bir daha haber alınamadı.

ARAMA KURTARMA FAALİYETLERİ İÇİN SEFERBER OLDULAR

Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, AKUT, İHH, itfaiye ve diğer sivil toplum kuruluşlarına ait arama kurtarma ekipleri arama yaparken, bölgeyi bilen ve arazi araçları olan vatandaşlar da çalışmalara destek oldu. Jandarmaya ait iz takip köpeklerinin kullanıldığı çalışmalarda, 4 drone ile de havadan girilmeyen yerler kontrol edildi.

Son Dakika! Kartepe'de 13 Ocak'ta kaybolan doktorun cansız bedenine ulaşıldı

51 yaşındaki Ortopedi ve travmatoloji uzmanı Uğur Tolun için Kocaeli Valiliği AFAD koordinesinde yürütülen çalışmalara jandarma, JAK, emniyet, Kocaeli İtfaiyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe zabıta, Türk Kızılay, UMKE, AKUT, İHH, AFGD, Kross Motorcular, Türkiye İzcilik Federasyonu Kocaeli ve ANDA'dan arama kurtarma ekipleri katıldı.

Son Dakika! Kartepe'de 13 Ocak'ta kaybolan doktorun cansız bedenine ulaşıldı

ARACIYLA KANALA DÜŞÜP CAN VERMİŞ

Dr. Tolun'a ait aracın, Derbent Mahallesi'nde bulunan kanala düştüğü, kazada hayatını kaybettiği tespit edildi. Öte yandan arama çalışmalarına katılan ekipler, Kartepe bölgesinden koordinasyon merkezine geri çağırılmaya başlandı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Derbent Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (61)

CANO:

hepimiz bir şekilde bu dünya ile vedalaşacağız. . geçiciyiz ve geçici bir yerdeyiz. .

95
8
yanıtYanıtla
Hakikat:

Sen bu hakikati anladın ve ne yapıyorsun!? yoksa sus!

yanıt0
yanıt0
Deniz:

Hayat bu. Şah da olsan padişah da olsan dünyaya kazık çakamazsın. Dünyevi kariyer ecel önünde yerle yeksan olur. Ölüm acı ama kurtuluş yok. Ecel geldi mi oraya insan kendi ayağıyla tıpış tıpış gider. Keyif için gidersin tat almadan can alınır. Doktora Allah’tan rahmet dilerim.

67
25
yanıtYanıtla
Acayip:

Yetiştirmesi en zor ve de topluma katkısı en yüksek mesleklerin başında doktorluk gelir. Bir doktorun eğitimi, tecrübe sahibi olması, mesleğinde uzmanlaşması ve eğitimci olması gerçekten çok büyük emek ve zaman ister. Her meslek değerli ve gereklidir fakat bir doktorun yaşamını yitirmesi gelecekte hayatta tutabileceği binlerce insanında hayatını etkiler. Vefat etmesine üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

70
1
yanıtYanıtla
??:

????????????

yanıt0
yanıt1
Vatandaş:

Siz siz olun tek başınıza doğanın ücra köşelerine gitmeyin gidecekseniz de yerinize ulaşana kadar bir tanıdığınıza eşinize dostunuza canlı konum atın.Bir doktor kolay yetişmiyor allah rahmet eylesin.

58
3
yanıtYanıtla
misafir:

ecel çağırır derler. ne işin vardı kartepede. oturaydın evinde

13
45
yanıtYanıtla
Azrail:

Onun yazısı böyleydi rabbim böyle ilham etti onun kalbine oda evde sıkıldı öleceği yere yola çıktı

yanıt22
yanıt2
olumsuz:

Ne alakası var ecel cağırırmış adam niye otursun evinde arabası var karın ve doğanın keyfini sürmeye gitmiş bir şansızlık yaşamış ve vefat etmiş , ölmüşün arkasından düzgün konuşulur ! Evde otururken ölen insanlarıda eve ecel mi çağırıyor yani?!

yanıt24
yanıt3
Kral:

Bu mu bilmişlik insaların vefatında mi saygısız olduk..Yazık insanlık adına

yanıt5
yanıt0
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title