Haberler

Son Dakika: Galatasaray'da iki futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı

Güncelleme:

Son dakika: Galatasaray'da koronavirüs depremi yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada, iki futbolcunun test sonucunun pozitif çıktığı bildirildi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da koronavirüs şoku yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte iki futbolcunun test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi. Kulüp yaptığı açıklamada "İki oyuncumuzun sonuçlarının pozitif olduğu tespit edilmiştir" ifadelerine yer verdi. Oyuncuların klinik şikayetinin olmadığı ve izolasyon sürecinin başladığı da öğrenildi.

Resmi açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz tarafından, 2020-2021 sezonu öncesi Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park'ın ve Liv Hospital'ın katkılarıyla tatil dönüşü yapılan Covid-19 PCR testleri sonrası, iki oyuncumuzun sonuçlarının pozitif olduğu tespit edilmiştir. Klinik şikayeti olmayan oyuncularımız için izolasyon ve tedavi sürecine başlanmıştır. Konu ile ilgili yeni bir gelişme oldukça kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir."

FENERBAHÇE'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Sarı kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe, gelişmenin ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı. Paylaşımda "Covid-19 testi pozitif çıkan Galatasaray Spor Kulübü'nün iki oyuncusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" sözleri kullanıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Koronavirüs Galatasaray Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

ASDASD:

BAŞAKŞEHİRİ ŞAMPİYON YAPACAZ DİYE LİGİ OYNATMANIN SONUÇLARI. ARTIK HANGİ TÜRK GÖNÜL VAKFI KOMİSYON İÇİN OYNANMASINI İSTEDİYSE SALGININ BİR ÖNEMİ YOKTUR ONLAR İÇİN. PARA GELDİ Mİ GELDİ KONU KAPANMIŞTIR.

9
2
yanıtYanıtla
he he:

ya bırak allahını seversen lig biteli 15 gün oldu şimdi oldular bırak bu ts ağzı ile lig bitsini bu ne hazımsızlık adamlar oynadı şampiyon oldu ts nasıl verdim diye düşünsün

yanıt3
yanıt0
Fb:

Kişilere büyük geçmiş olsun Allah şifa versin ama ts ve gs yönetimi hiçbir iyi temenni yi hak etmiyor

2
8
yanıtYanıtla
gogo:

bunlar hep tarık çamdal ın yüzünden oldu

1
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

Keyifsiz bir lig oldu laa, maclar hep şüpheli loo

0
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

ULKEMDE FUTBOLDA OYUNLAR DÖNIYI LOO, BIKTIM YILDIM LAAA

0
0
yanıtYanıtla
kartal:

Yorumunuzu Yazınız...bir şey olmaz galatasarayliya bir şey olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Zühtü:

ASDASD=Kedi uzanamadığı çigere mundar dermiş zoruna mı gitti, Başakşehirin sampiyonluğu, 5.oldunuz, dikkatinizi çekerim ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title