Haberler

Sokak köpeklerinin saldırısından kaçmak isteyen kadın çareyi denize atlamakta buldu

Güncelleme:

İzmir Konak'ta sabah yürüyüşüne çıkan iki kadın, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Kadınlardan biri, saldırıdan kaçmak için buz gibi havada denize atlarken, diğeri ise yere düşerek köpekler tarafından yerlerde sürüklendi.

İzmir'in konak ilçesinde sabah yürüyüşüne çıkan biri yabancı uyruklu 2 kadın, 15 dakika ara ile sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradı. 15 sokak köpeği tarafından saldırıya uğrayan Aslıhan Copper (41), büyük bir korku yaşadı. Çaresiz kadın, köpeklerden kurtulabilmek için çareyi denize atlamakta buldu. Copper'ın denize atladığını gören çevredeki belediye işçileri, kadını denize attıkları hortumla kurtararak, kıyıya çıkardı.

Sokak köpeklerinin saldırısından kaçmak isteyen kadın çareyi denize atlamakta buldu

Hiportermi geçirmemesi için belediye aracına bindirilen Copper, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen kadının, köpeklerin saldırısında kıyafetinin yırtıldığı kaydedildi.

Sokak köpeklerinin saldırısından kaçmak isteyen kadın çareyi denize atlamakta buldu

BACAĞINDAN ISIRILAN KADIN YERLERDE SÜRÜKLENDİ

Aslıhan Copper'in saldırıya uğramasından 15 dakika sonra sahilde yürüyüş yapan İspanyol Adela Vila (55)da aynı köpekler tarafından saldırıya uğradı. Kaçarken yere düşen Vila, bacağından ısıran köpekler tarafından yerlerde sürüklendi. Copper gibi köpeklerden kurtulmak için denize atlama girişiminde bulunan Adela Vila, vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Vila, gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

Sokak köpeklerinin saldırısından kaçmak isteyen kadın çareyi denize atlamakta buldu

"KÖPEKLER KADININ KOLLARINA YAPIŞMIŞ PARÇALIYORDU"

Aslıhan Copper'i atladığı denizden kurtaran belediye işçilerinden Sufiye Karataş, "Sesler geldi. On, onbeş köpek, bağırıyordu. Sesin geldiği yöne baktığımızda, köpekler bir kadının kollarına yapışmış, parçalıyordu. Hemen işimi bırakıp, yardıma koştum. Bu arada kadın, köpeklerden kurtulmak için denize atladı. Kadını kurtarmak için önce bir alet bulamadım. Yakında bir hortum vardı. Hortumu denize attım. Kadın tuttu, yavaş yavaş çekerek kendisini karaya çıkarttık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (121)

AA:

o hayvanlar sözde insanlardan daha insancıl beee, siz hayvanlara zarar vermeseniz onlarda size birşey yapmazzz. . . . . .

10
78
yanıtYanıtla
Sinirli:

Yapmış işte Hayvan sever olarak söylüyorum bir tane değil iki tane vaka demekki neymiş yeri geldiğinde toplayacaksın hayvanları

yanıt11
yanıt3
erdem:

AA öyle deme sabah saatleri hiç bişey yapmadığım halde saldırıya geçiyorlar sabah servisime yetişmek için 5. 35 te evden çıkıyorum sokak köpekleri o saatlerde sokakları benimsedikleri için saldırgan oluyorlar bazen hiç birşey yapmıyorlar bazende durduk yere saldırıyorlar sıkıntı yani cidden

yanıt17
yanıt1
HABERI OKU:

Zarar vermiş işte. Sen habere bakmıyor musun ?

yanıt17
yanıt2
s:

Senin gibilerin dini imanı hayvandır malesef. Size kalsa ayı, kurt ne varsa evcil hayvandır saldırmayana bir şey yapmaz.

yanıt13
yanıt3
gkhn:

ben sokak hayvanlarını besliyorum çok saldırgan davranışlar gösterdiler fakat tehlikeli olmadığım anlayınca kuzu gibi oluyorlar bu köpekler dana gibi içinde pitbull bile var sokak hayvanlarından korkmayın. onlar bizden korkuyor zaten

yanıt1
yanıt0
izmir35:

Belediyeler yan gelip yatıyor. Kendi rızamızla verdiğimiz oylar sayesinde adamlar lüks içinde yaşıyor. Hizmet sıfır. Bu hayvanları barınaklara almaları lazım, kontrol altında tutmaları lazım. Ama adamlar gününü gün etmekle meşgul.

57
12
yanıtYanıtla
HERO:

ADMALAR PARA TOPLAMAKLA MAŞGUL ONA CAZA BUNA CAZA

yanıt5
yanıt1
Türk:

Bu sokak köpeklerini toplayın insanda cokmu degerli bir insanın canını yakmadan hayatımı buluyorsunuz sokak köpeklerini besleyen alsın evde beslesın sokakta köpekleri beslemeyin besleyen ceza yazın beslemek isdeyen evde beslesın okullar acıldıgı zaman cocuklar nasıl gidecek belediye köpekleri toplasın cocukların basına bir iş gelirse devlet sorumlu

31
7
yanıtYanıtla
patlıcan:

insanın canı can da köpeğin canı patlıcan mı

yanıt1
yanıt0
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title