Haberler

Oğluna camiyi sevdirmeye çalışan baba takla atarak namaza durdu

Güncelleme:

Sakarya'da bir baba oğluyla birlikte camiye gitti. Baba takla attıktan sonra namaza başlarken, cami içinde dolaşan çocuk da bir süre sonra takla attı ve namaz kılmaya başladı. Bu durum herkes tarafından merak edilirken, babanın oğluna camiyi sevdirmek için böyle bir hareket yaptığı ortaya çıktı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan Yunus Emre Camii'nde meydana gelen olayda, cemaatin namazın farzını kıldığı sırada oğlu ile içeri giren baba çorabını giydikten sonra takla atarak cemaatle namaza durdu. Babasını gören çocuk ise camii içinde birkaç tur attıktan sonra babasının yaptığı hareketi tekrar ederek namaza durdu.

CAMİYİ SEVDİRMEK İÇİN YAPMIŞ

Yaşanan bu olay caminin güvenlik kamerasına yansırken, görüntüler yüzlerde tebessüm oluşturdu. Baba ve oğlu tarafından yapılan bu hareket camidekiler tarafından merak edildi. Takla atarak namaza duran babanın oğluna camiyi sevdirmeye çalıştığı, bu yüzden böyle bir hareket yaptığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sakarya Akyazı Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (207)

Kemal Öztürk:

Ne yapsanız boş. Uydurma dinler, hayali tanrıları ve sözde ibadetlerinin saçma olduklarını elbet kavrayacaktır yeni nesiller.

14
111
yanıtYanıtla
Elim yanlışlıkla yukarı başparmağa gitti:

Yoksa negatife basacaktım

yanıt9
yanıt6
Gülay can:

Sensin uydurma . Cahil!

yanıt2
yanıt0
Müslim:

Sevmiyorsanız yada sempati dahi duymuyorsanız susunda insan sansınlar allah sizin kalbinizden merhametini rahmetini aldıysa biz ne yapa biliriz ki

yanıt6
yanıt0
Müslim:

Allah sizden rahmetini merhametini almışşa biz ne yapa bilirizki

yanıt2
yanıt0
Haklı:

Ne derseniz diyin haklı

yanıt0
yanıt1
Yeni nesil:

Elhamdülillah neye inandığımızı bilerek öğrenerek iman ediyoruz! Neyse ki şanslısınız inandığınız yoklukta değil cehennem de var olacaksınız Siz inandığınız yokluk karanlığın

yanıt4
yanıt0
Karamürsel sepeti:

He hee... Ölünce toprak olacağız boşluğa gideceğiz, üzerimizde ot bitecek onu gelip inek yiyecek felan filan.. Doğa ana yenilerimizi yapacak, onlarda aynı malum... Ateistlikte gram mantık olsa oluşumlarında maymunları baz almazlardı. Vay anam vayy. Bu mantıktaki insanlarla aynı dünyada yaşıyoruz ne yazık vayy...

yanıt3
yanıt1
man x:

big bangi var eden enejiyi arastir .

yanıt0
yanıt0
Mete Yasarbas:

Statü sahibi birimisiniz merak ettim gercekten

yanıt0
yanıt0
Tüm 207 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title