Haberler

Mastürbasyon davasında istediği karar çıkmayan koca, eşi ve kızından örnek verdi: Ya onlar görseydi ne olacaktı?

Güncelleme:

Şişli'de, kendi evinde penceresi ve perdesi açık şekilde mastürbasyon yapan şahsı gören bir kişi, komşusundan davacı oldu. Mahkeme atılı suçta 'aleniyet' unsurunun gerçekleşmediğini belirterek şahsın beraatine karar verdi. Karar sonrası müşteki, "Eşim ve küçük kızım görseydi ne olacaktı? O zaman da karar aynı mı olacaktı?" dedi.

İstanbul Şişli'de 18 Temmuz 2019 tarihinde, şüpheli Arap vatandaşı Mazın Samı Flaıh Al-Hameed evinde bulunduğu sırada penceresi ve perdesi açıkken mastürbasyon yapmaya başladı. Bu sırada sigara içmek için kendi evinin mutfağının camına çıkan Cemil Ayan aralarında 50 metre mesafe bulunan komşusunun mastürbasyon yaparken gördü. Ayan'ın şikayetçi olması üzerine şüpheli hakkında "hayasızca hareketlerde bulunmak" suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

SUÇLAMAYI REDDETTİ

Milliyet'in haberine göre İstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık Mazın Sami Flaih Al-Hameed, şikayetçi Cemil Ayan ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada Arapça tercüman eşliğinde savunması alınan sanık Al-Hameed suçlamaları reddettiğini belirterek, "İddia edildiği gibi mastürbasyon yapmadım" dedi.

"KÜÇÜK KIZIM DA GÖREBİLİRDİ"

Şikayetçi Cemil Ayan ise ifadesinde şikayetçi olduğunu belirterek, "Olay günü ben sigara içmek için mutfağın camına çıktım. Sanığın evi ile benim mutfağımın camı karşı karşıyadır. Sigara içerken gözüm takıldı, sanık yatağında mastürbasyon yapıyordu, camı da penceresi de açıktı. Bu 5 dakika falan sürdü. Benim eşim de sigara içiyor, o da bu manzarayı görebilirdi, küçük kızım var ara sıra cama çıkar o da görebilirdi" dedi.

"ALENİYET GERÇEKLEŞMEDİ" BERAATİ

Kararını açıklayan mahkeme, sanığın herkesin görebileceği şekilde ikametindeki yatağı üzerinde söz konusu eylemi gerçekleştirmesi hususu dikkate alındığında, atılı suçun unsurlarından olan 'aleniyet' unsurunun gerçekleşmediğini belirterek beraatine karar verdi. Karar sonrası müşteki, "Eşim görseydi ne olacaktı o zaman da karar aynı mı olacaktı?" dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Şişli Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (125)

Mehmet:

Arkadaşlar empati yapın . Ben balkonda ailemle otururken karşı apartmandan atletle çıkanlar oluyor çok sinirleniyorum. Düşünün yanınızda anneniz , karınız veya bacınız var ve birisi karşıda mastırbasyon yapıyor. Yapıyorsa perdesini çeksin yapsın . Millet ailesiyle oturmayacak mı?

58
11
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Haklısın

yanıt8
yanıt3
mnr:

dk bile tutmuş i5 dk diyor. terbyesiz gördün madem sonuna kadar neden dikizledin

48
8
yanıtYanıtla
Tatlıcı:

Adamın penceresine bakıyorsan göreceksin onu tabiki

33
20
yanıtYanıtla
röntçü:

aslında davayı açana röntçülükten ceza vericen 6 ay kamu hizmeti. . wc temizlesin.

yanıt2
yanıt0
çok saçma:

sen adamın evini dikizle sonra adamdan şikayetçi ol. . aslında röntgencilikden seni atmak lazım içeri. .

30
23
yanıtYanıtla
SANNANNE:

BAKMASAYDIN BAY MERAKLI, ADAMIN EVİ VE ÖZELİ.

28
21
yanıtYanıtla
Medya:

O zaman balkonda da ilişki yaşayabilir mahallede rahatsız oldum diyemez sonuçta onun özeli Böyle mi düşünelim

yanıt10
yanıt8
Vatandas:

Adam sucluda sende rontgencisin yani adamin karisina kizinada bakiyon demekki

34
12
yanıtYanıtla
Berber:

Yazık cahil laik yobaz

yanıt0
yanıt0
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title