Haberler

Instagram'dan spor sütyeniyle verdiği pozu paylaşan Hande Erçel, fotoğrafını hemen sildi

Güncelleme:

Dün yağan karı görünce şortuyla bahçesinde poz veren oyuncu Hande Erçel, bu sefer de spor sütyeniyle karın üzerinde objektif karşısına geçti. Ancak Erçel, kısa sürede gündem olan fotoğrafını sildi.

FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrol oynayan ve sık sık aşk haberiyle gündeme gelen oyuncu Hande Erçel, uzun zaman sonra kar yağınca keyif yaptı.

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

18,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan oyuncu Hande Erçel, dün kar yağdığını görünce mini şortuyla bahçeye koşup köpeğiyle eğlendi. Oyuncu daha sonra da bahçeye spor sütyeniyle çıkıp poz verdi. Soğuk havaya aldırış etmeden poz verip Instagram'dan paylaşan Erçel, pozunu kısa sürede sildi.

Instagram'dan spor sütyeniyle verdiği pozu paylaşan Hande Erçel, fotoğrafını hemen sildi

Instagram'dan spor sütyeniyle verdiği pozu paylaşan Hande Erçel, fotoğrafını hemen sildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerem Bürsin Hande Erçel Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (62)

su sacma sapan insani da:

ünlü yaptiniz ya. daha ne denir ki? bu kadar para kazanacak hangi kabiliyeti var? yüzü tamamen estetik. rol kabiliyeti kesinlikle yok. sapsal sapsal agzini acarak, gözlerini kirpistirarak mi bunca para kazanilabiliyor. hayretler icindeyim. cidden anlayamiyorum.

35
11
yanıtYanıtla
jkg:

bravo tespit 10 numara

yanıt1
yanıt0
İzmirli:

Kesinlikle katılıyorum!

yanıt0
yanıt0
msk:

ölüm var, toprağın altı var. bence biraz bunları düşün. Oranı buranı gösterip şöhret olmaktan vazgeç. Yaradan bu güzelliği bu yönde vermediği aşikar

24
17
yanıtYanıtla
Capon:

Hande hanım ülkenin en güzel kızı Allah sevdiğine bağışlasın.

8
25
yanıtYanıtla
BOŞŞŞŞŞŞ:

Tabi kız genç ve güzel lakin Türkiıe''de her on kadından sekizi tombiş ve bakımsız O yüzden Hande güzel kalıyor diğer kızların yanında.

yanıt8
yanıt2
Bingül teyze:

Kar gelince aklıma sokakta kalan insanlar gelir aklim soğukta ısınamıyanlar gelir aklıma ama bu tür eylenceler gelmez aklıma

27
4
yanıtYanıtla
selim:

bize ne ki? nerden baksan soytarılık nerden baksan ahlaksızca

21
8
yanıtYanıtla
Deniz:

Bakma!

yanıt3
yanıt1
CENK:

ACABA NE PAYLAŞMIŞ DİYE HABERE GİR. . . SONRA GEL AHLAKSIZLIK DE. . . KİMİN AHLAKLI OLDUĞU ŞU DURUMDA PEK BELLİ DEĞİL

yanıt7
yanıt0
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title