Haberler

Doğa yürüyüşüne çıkan 3 genç kız ormanda kayboldu

Güncelleme:

Bursa'da doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra kaybolan ve yamaçtan aşağıya inemeyen 3 genç kızı AFAD ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Kardelen Y., Ebru Y. ve Hazal K., isimli 3 genç kız yürüyüş yapmak için Atatürk Kent Ormanı'na gitti. Kent Ormanı'nda bir süre zaman geçirdikten sonra evlerine giderken doğa yürüyüşü yapmaya karar veren 3 genç, ormanlık alanda yürümeye başladı.

POLİSİ ARADILAR

Yaklaşık 30 dakikalık bir yürüyüşün ardından yönlerini kaybederek hakim bir tepede mahsur kalan 3 genç kız, polisi arayarak yönlerini kaybettiklerini ve ormanda mahsur kaldıklarını bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri durumu AFAD ekiplerine bildirdi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler kaybolan 3 gencin telefon sinyalinden konumuna ulaştı.

Doğa yürüyüşüne çıkan 3 genç kız ormanda kayboldu

3 GENÇ İP İSTASYONLA KURTARILDI

Kaybolan gençlerin konumunu belirledikten sonra harekete geçen ekipler Atatürk Kent Ormanı'nın Odunluk Mahallesine bakan sırtlarına doğru yürüyüşe geçti. Bir süre sonra kaybolan gençlere ulaşan ekipler, hakim tepede mahsur kalan gençlere ulaşmak için ip istasyon kurdu. Halat ile gençlere ulaşıldıktan sonra mahsur kalan 3 genç kız tek tek aşağıya indirilerek kurtarıldı.

Doğa yürüyüşüne çıkan 3 genç kız ormanda kayboldu

EKİPLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Bir süre yürüdükten sonra Odunluk Mahallesine indirilen gençler polis ekipleriyle birlikte en yakın metro istasyonuna götürülmek üzere harekete geçti. Doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra kaybolan ve daha sonra kurtarılan gençler AFAD ve polis ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Kemal Atatürk AFAD Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (54)

Fatih:

Bakıyorum da gerçekten, kıyafetleri felan da çok uygunmuş doğa yürüyüşüne, tam teçhizatlı...

19
34
yanıtYanıtla
TURK:

yorumlarda ülkenin kadına bakış açısını görebilirsiniz. . araplardan bile daha yobaz bi ülke olduk. .

25
19
yanıtYanıtla
Memleketim:

Yalakaligi birak Realiteye bak Türk. Bir ayakkabi icin annesini merdivenden iten genc kizda bir gün kadin olacak. Kadin vardir elini öper bastaci edersin. Disilik adi altinda kadin vardir yüzüne tükürürsün.

yanıt12
yanıt4
Memleketim:

3 genc kiz balta girmemis ormanda ne arar? Birakin kaybolsunlar. Devlet''i, Belediye''yi veya arama kurtarma ekiplerini bosuna meskül etmesinler.

13
27
yanıtYanıtla
memleketsiz kal:

3 genç kızın yürüyüş yapmasında ne gibi bir kötülük gördün acaba ? sizin bu tür yorum yapabilmeniz için haberlerde kadın veya kız olması yetiyor cahilsiniz.

yanıt7
yanıt4
ufuk:

saatler içerisinde kaybolanları telefon sinyali ile bulan yetkililer muhsin yazıcoğlunu günlerce bulamamışlardı

34
4
yanıtYanıtla
Asker:

Kesinde öyledir

9
27
yanıtYanıtla
Huseyn:

Tabi canım kesin öyledir avm ye gider gibi doğa yürüyüşüne çıkmışlar bir topuklu ayakkabı eksik.

23
12
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Bunlar ormanda kesin baska bir sey aradilar..kiyafetleri onu gösteriyor..

10
20
yanıtYanıtla
can depe cevap:

insanları kıyafetine göre yargılaman nasıl bir cahil olduğu gösteriyor kendinş tanıttığın için tşk

yanıt5
yanıt1
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title