Haberler

Demet Akalın'ndan Çin'de vahşi hayvan pazarlarının yeniden açılmasına küfürlü tepki

Güncelleme:

Koronavirüsün çıktığı ve dünyaya yayıldığı Çin'de vahşi hayvan pazarlarının yeniden açılmasına Demet Akalın'dan küfürlü tepki geldi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, tüm dünyaya koronavirüs kaynaklı Covid- 19 salgınının yayıldığı Çin'de vahşi hayvan pazarlarının yeniden açılmasına isyan etti.

Tüm dünyada neredeyse 1 milyon vakaya yaklaşan ve 34 bin insanın ölümüne sebep olan yeni tip koronavirüsün çıkış noktası olan vahşi hayvan pazarları Çin'de yeniden açılmaya başladı. Bazı bölgelerde yarasa satışının yapıldığı görüldü.

AKALIN'DAN KÜFÜRLÜ PAYLAŞIM

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran konuyla ilgili bir tepki de Demet Akalın'dan geldi. Twitter hesabından yaptığı paylaşımla bu duruma isyan eden Akalın, "Hayyyy ..... sizin zihniyetinize yaaa" ifadelerini kullandı.

İşte Demet Akalın'ın o paylaşımı;

Demet Akalın'ndan Çin'de vahşi hayvan pazarlarının yeniden açılmasına küfürlü tepki

#13067841##

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Demet Akalın Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (55)

Vatandaş:

bu vahşi salaklar hem küfrü hem de topluca gebermeyi hak ediyorlar.

47
49
yanıtYanıtla
pako:

kendisde değersiz haberide

43
2
yanıtYanıtla
Zack:

İnsan ölümüne sesi çıkmayan cesaret deil hayvan ölümlerine herkes karşı çıkıp bir kelime söyleyebilir..önemli olan insan ölümlerine ses çıkarabilmek ulkendende olan bitenden haberin yok herhalde show yapıyorsun bence ben dikkate almıyorum bir kelimede söylemeden edemedim

28
12
yanıtYanıtla
BURASI COK ÖNEMLi:

Demet''cigim tamam da neyle yapacan o söyledigini?

27
11
yanıtYanıtla
Baglıcalıı:

Kocası

yanıt1
yanıt0
:

ASLIDAN ÖDÜNÇ ALIR

yanıt5
yanıt1
Bana Göre:

Bana göre Çin''deki o pazar yüzünden yayılmadı Coronavirüs. Çinliler o kadar aptal değiller.

29
4
yanıtYanıtla
kkkk:

bu bayan bizdeki pislikleri görmüyor çin i görüyor bizde her türlü faiz var rüşvet var akraba devri var haya var daha bir sürü şey bunları gör

18
9
yanıtYanıtla
aycan:

bunlara tüm devletler birlik olup durr demeleri lazım yoksa dünyanın başına daha çok büyük belalar olacaklar nerdeyse 25 gündür evden çıkmıyorum nedenn bu lanetlerin yüzünden ölenlerin ne suçu var ??

10
17
yanıtYanıtla
Turkey:

Demet bu işlerden sana ekmek çıkmaz hadi hadi akşam yemeğini pişir evde

16
8
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title