Haberler

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz, 2021 sonbaharında çifte düğün yapacak ve 4 milyon euro harcayacaklar

Güncelleme:

Eski futbolcu David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham'ın nişanlısı Nicola Peltz ile yapacağı düğünün tarihi netleşti. 2021 sonbaharında evlenecek olan çift, İngiltere ve Amerika'da olmak üzere 2 düğün yapacak ve aileler düğünler için yaklaşık 4 milyon euro harcayacak. İkilinin nikah öncesi evlilik sözleşmesi imzalayacak olması dikkat çekti.

David-Victoria Beckham çiftinin en büyük oğulları Brooklyn, uzun süredir aşk yaşadığı model ve oyuncu olan Nicola Peltz'e evlenme teklif etmişti. Brooklyn'in geçtiğimiz günlerde parmağındaki alyansla göze çarpmasının ardından ünlü çiftin düğün tarihi netleşti.

İngiliz basınına yansıyan habere göre Brooklyn Beckham-Nicola Peltz çifti, 2021 yılının sonbaharında dünya evine girecek. Hem İngiltere'de hem de Amerika'da düğün yapmayı planlayan çiftin tüm düğün masrafı yaklaşık 4 milyon euroyu bulacak.

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz, 2021 sonbaharında çifte düğün yapacak ve 4 milyon euro harcayacaklar

4 MİLYON EUROLUK DÜĞÜN VE EVLİLİK SÖZLEŞMESİ

Nicola Peltz'in babası Nelson Peltz, Amerika'da saygın bir iş adamı ve yaklaşık 1.7 milyarlık servete sahip olması nedeniyle düğün için harcanacak 4 milyon euronun çok cüzii bir miktar olarak görüyor ancak genç çift, nikahtan önce evlilik sözleşmesi imzalayacak.

Birkaç gün önce Victoria Beckham, oğlu Brooklyn'in bir fotoğrafını paylaşmış ve parmağındaki alyans, ünlü çiftin gizlice evlendiğine dair dedikoduları ortaya çıkarmıştı.

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz, 2021 sonbaharında çifte düğün yapacak ve 4 milyon euro harcayacaklar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Brooklyn Beckham Nicola Peltz Brooklyn Haberler

500

Yorumlar (6)

gözler kalbin aynasıdır:

Bu kız bu çocukta uzun süre durmaz evlenseler de fazla uzun cicim ayları bitene kadar cicim ayı 3 ay ile en fazla 2 sene, , bir kıza birde çocuğa bakın kız fıngır fıngır gözler fıldır fıldır objektiflere bakarken nasıl çıkacağım resimlerde diye düşünüyor ve yanında sanki hiç kimse yok

15
2
yanıtYanıtla
Ates:

Resime bakarak yorum yapmak yanlis bence. Ikiside huzurlu bir ailede yetisti. Genelde unlulerin cevresinde bosanma cok yaygin, ama bu cocuklarin aile cevresinde fazla bosanma yok. Bu yuzden belki ailelerini ornek alip duzgun bir yuva kurabilirler. Brooklyn genelde kucuk yastan beri anne/baba ve dedeleriyle/buyukanneleri gibi bir evlilik istedigini. Umarim sozunu tutar ve genclere iyi bir ornek olur.

yanıt1
yanıt2
BUNAK:

VAYY BE GENÇLER GEZİYİ EGLENİYİ BİZ DE BAKIOK ÖYLECEN

9
1
yanıtYanıtla
DERİNLİK FROFÇUSU:

Resimler diyor ki ben seni biraz daha ünlenmek için seçtim, yakında aldatırım yada ayrılırım. . .

6
3
yanıtYanıtla
nur:

KIZIN BABASI 1, 7 MİLYAR DOLAR SERVETİ OLAN İŞ ADAMI. . . . . BECKHAM LAR KAPMIŞ MİLYARDERİ

6
0
yanıtYanıtla
ardanın kaçırdıgı şampiyonluk başakşehir:

beckhamın kulubu sıkıntıdan kurtuldu arda turan oraya gıtse sımdı mılyonerdı)

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title