Kağıthane'de buzlanan yolda düşen kişiye kayan otomobil çarptı. Yaralı kişiyi almaya gelen ambulans da kaza yapınca yaralı başka ambulans ile hastaneye götürüldü. Kaza anları ise saniye saniye iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza Örnektepe Mahallesi'nde bir cadde üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Ayhan Cankaya buzlanan karlı yolda yürüdüğü sırada ayağı kayıp yere düştü. O sırada Cankaya'nın arkasından kayarak gelen otomobil yere düşen kişiye çarpıp daha sonra duvara çarparak durabildi. Bu kaza anı ise saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kazayı gören çevredekiler hemen Ayhan Cankaya'nın yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Caddenin dik yokuş ve yolların buzlu olması nedeniyle yaralıyı almaya gelen ambulans da kayarak duvara çarpıp kaza yaptı. Olay yerine başka bir ambulans sevk edildi. O ambulans da caddeye giremeyince yaralı sedye ile ambulansın yanına taşındı.

Ambulans ile hastaneye kaldırılan Ayhan Cankaya'nın bacağında ve belinde yaraların olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazaya karışan otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzerine polis merkezine götürüldü.

Caddede esnaflık yapan Akif İlhan " Yukarıdan gelen otomobil çocuğa çarptı. Onu almaya gelen ambulansta kaza yaptı. Diğer ambulansta çıkamadı yaralıyı aşağıya taşıdık. Belinde ve ayağından yaralanmıştı. Ayağında kanama vardı. Belini oynatamıyordu" diye konuştu.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Cenk 1453 18.01.2021 22:15
    Kar dehşet yaşartmaz .tedbirsiz insan dehşet yaşar yaşatır.
  • Silo 18.01.2021 21:34
    Klasik türkiye manzarası olay biter can kaybı olur sonra yol tuzlama yapılır
  • Biyolog Halil 18.01.2021 19:29
    Hangi kafayla o havada araç ile tepeden aşağı inmek cesaretini gösteriyorsun. Bu millet ne zaman akillanacak.
  • Bremenli 18.01.2021 18:59
    hersey güzel oluyor iste siz böyle istediniz aha buyurun ama sürücüde böyle bir yolda biraz hizli gibi galiba
  • OSMAN 18.01.2021 17:54
    KAR a şuç atmayın , daha akıllanmadınız mı.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek